accessoires

Verlovingsring met steen: 5 trends voor de moderne, de elegante, de vintage en de boho bruid

Als de zomer als het trouwseizoen wordt beschouwd, dan is de herfst het juiste moment om je te verloven. Nu denken de mannen na over het huwelijksaanzoek en gaan ze op zoek naar een passende verlovingsring met steen. Maar welke verlovingsring is nu eigenlijk geschikt? In principe is alles toegestaan ​​wat je leuk vindt. Maar de veelheid aan stenen, sneden, instellingen en materialen maken de taak veel moeilijker. De toekomstige bruidegom is vaak meerdere weken bezig met het zoeken naar het juiste ontwerp dat aansluit bij de ideeën van de bruid. Of het nu een dure diamanten ring is of een vondst op een rommelmarkt of een antiekwinkel, het belangrijkste is dat je de ring mooi vindt..

Verlovingsring met stenen instelling kleine diamant geslepen stokbrood organiseren moderne bruiloft

En hoewel de klassieke solitaire ring altijd erg populair is en goed wordt ontvangen door elke bruid, zijn er ook trends in verlovingsringen. Trouwtendensen bepalen onder meer de stijl van het edele sieraad. Je zet de toon en inspireert de ontwerpers. We geven je een overzicht van de laatste trends en leggen uit welk model bij welk bruidstype past.

 Verlovingsring met steen: 1. Moderne interpretatie van de klassieke solitaire ring

Verlovingsring met steen baguette geslepen solitaire ring met gouden zetting moderne gereduceerde vorm

De solitaire ring, waarin de verlovingsring slechts één grote steen heeft en is gemaakt van goud, geldt al lang als een absolute klassieker. Dit jaar is echter vooral de moderne interpretatie populair. Het design is gereduceerd, puristisch en goed te combineren met andere ringen en sieraden. De edelsteen, traditioneel een diamant, wordt gekenmerkt door een rechthoekige vorm en een smaragdgroene slijpvorm. De eenvoudige ring benadrukt de glans en de vele facetten van de diamant. Het eenvoudige ontwerp en de snit benadrukken de helderheid en kleur van de edelsteen. Kiest u dus voor een moderne verlovingsring met een diamant, dan moet u veel belang hechten aan een hoogwaardige fabricage. Een precieze snede garandeert dat de diamant het licht reflecteert en zal schitteren bij elke beweging van de hand.

Verlovingsring met steen moderne bruid minimalistische puristische trouwplan diamant

Deze verlovingsring heeft nog een beslissend voordeel dat uw geliefde zeker zal waarderen. Hij laat zich makkelijk combineren met andere ringen en is uitermate geschikt voor alledaags gebruik. Perfect voor alle vrouwen met een kantoorbaan.

De smaragd geslepen verlovingsring in één oogopslag:

 • Stijlvol modern design dat kan worden gecombineerd met andere gouden sieraden
 • De focus ligt op de diamant, daarom zijn hoogwaardige productie, de helderheid van de edelsteen en de precieze slijping erg belangrijk.
 • De ring is geschikt voor drukke vrouwen die zich tijdloos elegant kleden.

Verlovingsring Met Steen Kies Baguette Cut Solitaire Ring Met Diamant Moderne Bruiloft

Hoe ziet het droomhuwelijk eruit voor de puristische bruid: Een minimalistische verlovingsring is vooral gewild bij vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit. Ze houden van tijdloos elegante trouwjurken en decoreren hun tafels spaarzaam maar zeer stijlvol. Decoratie, bloemstukken en bruidsstyling worden doelbewust eenvoudig gehouden onder het motto “less is more”. Ook het kleurenschema: wit en groen vormen een ingetogen kleurenensemble.

Verlovingsring met steen: 2. Lavendel saffier voor een romantische bruiloft op het platteland

Vintage verlovingsring voor bruiloftsplanning gemaakt van roségoud met lavendel saffiersteen in druppelvorm

Lavendel saffier wordt beschouwd als de trend voor 2020 voor alle bruiden die een vintage bruiloft willen. De edelsteen fascineert met een aantrekkelijke, zachte paarse tint die een romantisch tintje uit het verleden brengt. Net als een diamant kan het worden geslepen. Een verlovingsring met een steen in hart- of druppelvorm ziet er bijzonder vrouwelijk uit. Een rosé gouden ring geeft het ontwerp een vintage look. Lavendel saffieren zijn geen solisten, maar zien er beter uit in combinatie met diamanten, die de ring extra verfijnen. Een verlovingsring met saffier reflecteert ook het licht en schittert bijzonder mooi in zonlicht. Als je geliefde graag vondsten van de rommelmarkt mee naar huis neemt of de oude meubels van hun grootouders opknapt, dan is een verlovingsring met lavendelsaffier echt iets voor hen.

Organiseer verlovingsring met stenen lavendelkleurige trouwschuur wijnkelder op het platteland

Als je vriendin droomt van een vintage bruiloft op het platteland, in een gemoderniseerde schuur of op een wijngaard, dan zal ze de verlovingsring met lavendelsaffier zeker mooi vinden. De lavendelkleur brengt vakantieflair uit Italië en is zeer goed te combineren met roze, wit en wijnrood.

De verlovingsring met lavendelkleurige saffier in één oogopslag:

 • De saffier is een edelsteen die is geclassificeerd als klasse 2. Klasse 2 omvat edelstenen die insluitsels kunnen hebben die met het blote oog kunnen worden gezien.
 • De verlovingsring met lavendelkleurige saffier fascineert vooral door de kleur van de edelsteen en zijn zachte glans. Saffieren, die van kleur kunnen veranderen afhankelijk van de lichtomstandigheden in de kamer, zijn bijzonder waardevol.
 • Perfect voor bruiloften in de lente, maar ook in de zomer en de herfst, omdat de lavendeltint harmonieus opgaat in verschillende kleurenschema’s.

Halo verlovingsring met steen: 3. Voor de elegante bruid

Halo verlovingsring met diamanten zetting in platina Organiseer een bruiloft in het kasteel

Met een Halo verlovingsring voelt je vriendin zich een echte prinses. Het ontwerp bestaat uit een grote ovaal geslepen diamant met een veelzijdige kroon, die is omgeven door een krans van vele kleine diamanten. De fonkelende edelstenen maken van de Halo ring een echte eyecatcher en je krijgt gegarandeerd complimenten.

De Halo verlovingsring in één oogopslag:

 • Geïnspireerd door de verlovingsringen van het Engelse koningshuis.
 • Ziet er zeer waardevol uit en is een echte blikvanger.
 • De hoogwaardige productie van de zetting en de slijpvorm van de edelstenen spelen een beslissende rol in het eindresultaat.
 • Perfect voor de bruid die droomt van een klassieke bruiloft.

Halo verlovingsring met stenen bruiloft in het kasteel vieren klassieker

De halo-diamantenring zal een bruid bevallen die de klassieke look van de verlovingsring wil opfleuren en er een modern tintje aan wil geven. De perfecte locatie zijn zalen waarin de historische omgeving en moderne pracht elkaar ontmoeten. Het wordt meestal gevierd in een hechte kring van vrienden en familie. Het restaurant is versierd met seizoensbloemen en fruit, vintage porselein en verguld servies geven de feestelijke tafel karakter.

Verlovingsring met steen met hexagon slijpvorm: 4. Voor de bruiloft in het kasteel

Verlovingsring met stenen diamanten zeshoek om vintage verlovingshuwelijk in het kasteel te vieren

Een verlovingsring met een steen met hexagon slijpvorm is een ontwerp voor echte kenners. De roségouden ring is glamoureus en tijdloos elegant tegelijk. Een diamant in het midden wordt omringd door een rij kleinere gezette diamanten en vervolgens een tweede rij grotere briljant geslepen diamanten. De intens sprankelende edelstenen en het fantasierijke design maken van de ring een romantische uiting van liefde voor elkaar. Het is het juiste sieraad voor alle vrouwen die de aandacht willen trekken en houden van de vintage stijl.

Organiseer verlovingsring met stenen romantische bruiloft in kasteel

De verlovingsring met hexagon geslepen in één oogopslag:

 • Een uniek exemplaar vind je in een tweedehands boekwinkel of op de rommelmarkt.
 • Ziet er erg nobel uit, trekt meteen de aandacht. Het ziet er het beste uit als solist aan de hand en kan niet worden gecombineerd met andere ringen en sieraden.
 • Kost gemiddeld meer, omdat de productie erg complex is.

Als een echt koningspaar kun je de bruiloft met veel gasten vieren in een kasteel. Een glamoureuze trouwjurk met lange sluier, schitterende versieringen met gouden elementen en kleurrijke bloemstukken roepen een nobele sfeer op en maken het huwelijksfeest tot een onvergetelijke ervaring, zowel voor het bruidspaar als voor de gasten.

Verlovingsring en blauwe steen: turkoois blauw voor de strandbruiloft

Verlovingsring met steen boho strand bruiloft planning organiseren tips

Als je vriendin een boho-huwelijk op het strand wil, ga dan voor de volgende trend. Een verlovingsring met een blauwe edelsteen, zoals turkoois, zal haar zeker bevallen. Om de verlovingsring er niet te simpel uit te laten zien, is de edelsteen meestal versierd met meerdere kleine diamantjes.

Met een luchtige strapless jurk, een bijpassende verlovingsring met blauwe edelsteen en een heel natuurlijk ogend bruidsboeket trekt je vriend gegarandeerd alle aandacht van de gasten. Een boho-huwelijk wordt meestal in de zomer georganiseerd, dus dit is het juiste moment om een ​​huwelijksaanzoek te doen. Dan heeft de aanstaande bruid genoeg tijd om de bruiloft tot in detail te plannen.

Verlovingsring met roze diamanten: eenvoudig ontwerp voor minimalisten

Verlovingsring met steen baguette geslepen diamant roze setting met diamanten moderne bruiloft

Meghan Markle maakte de minimalistische verlovingsring populair over de hele wereld

Baguette geslepen diamant in roségouden zetting Trends voor minimalistische moderne bruiloften

Vintage touch met verlovingsring met blauwe steen en diamanten

lavendel saffier op ring met diamanten vintage organiseer bruiloft in het land

Speelse accenten maken van de gouden ring een echte eyecatcher

Vintage ringen met lavendelkleurige saffier en diamanten zetting van goud

De edelsteen heet lavendel saffier en fascineert met een zachte paarse tint

Lavendel saffier ring met diamanten vintage trouwlocatie op het platteland

Lavendelsaffieren schitteren en glanzen als diamanten als ze goed geslepen zijn

vintage ring met lavendel saffiersteen en diamanten

Pure glamour: de Halo verlovingsring met diamanten is een echte eyecatcher

Halo ring met diamant en ronde vorm

Niet elke diamant is een briljant: briljanten hebben een speciale slijpvorm

Halo ring met ronde diamanten zetting witgoud organiseren bruiloft in het kasteel

De volgende verlovingsringen zien eruit als echte vondsten uit een antiquarische boekhandel

Verlovingsring met stenen zetting in gouden regendruppelvorm

De verlovingsring is geïnspireerd op de ontwerpen van prinses Diana en Kate Middleton

Diamant met hexagon geslepen verlovingsring met steen trouwambtenaar

Boho chic met een verlovingsring met diamanten en edelstenen

Boho verlovingsring blauwe steen setting gemaakt van gouden kleine diamanten aan de rand

Turkoois en diamanten zijn goed met elkaar te combineren

Boho verlovingsring blauwe steen turquoise kleur kleine diamanten

De ring zelf is van goud

Vind verlovingsring met steen boho chic in vintage stijl op rommelmarkt

Parels en edelstenen sieren de boho verlovingsring

Boho verlovingsring met roségouden zetting, geërfd stuk