Architectuur, badkamer

Bad Spa Design – The Thermal Meran Hotel

Thermaal hotel in Italië - gevel

Het concept hierachter Slecht SpaDesign is oud en nieuw combineren op een moderne, praktische en stijlvolle manier. Het project, ontworpen door Matteo Thun en Partners, werd in 2006 voltooid en het nieuwe Therme Meran Spa Hotel – geopend. De ontwerpers concentreerden zich op 5 belangrijke aspecten van het ontwerp – gezondheid, welzijn, stijl, dieet, medicinale en hydrobehandelingen.

Modern badkamer-spa-ontwerp – een hotel in Italië

Spahotel in Italië - modern zwembad

De perfecte harmonie en esthetische impact hebben hier een heel speciaal doel Badkamer spa ontwerp. Je moet mensen helpen uit te rusten en op te frissen. Het gebouw past zich perfect aan het landschap aan en de natuurlijke rondingen en elementen in de badkamer harmoniëren met de tuin. Er is absolute rust waar iedereen kan genieten van deze thermische oase omgeven door bomen.

Rustige en ontspannen sfeer – badkamer spa-ontwerp uit Italië

modern interieur - hotel in Italië

Het adembenemende gebouw met zijn glazen gevel is indrukwekkend en is een uitstekend voorbeeld van Badkamer spa ontwerp. De omgeving van Merano is gewoonweg magisch. Gasten kunnen genieten van het uitzicht op het Texelse gebergte. De prachtige natuur maakt ook deel uit van het genezingsproces, zoals deze moderne Badkamer spa ontwerp uit Italië bewijst.

Interessante architectuur uit Italië – een spahotel

modern interessant interieur - badkamer in hotel

Wat doet dit modern? Badkamer spa ontwerp uit Italië zo populair? Enerzijds werden de mooiste natuurlijke materialen gebruikt en vaak als decoratie gebruikt. Hout staat voor de relatie met de aarde, steen symboliseert stabiliteit, lucht – openheid, lichtheid en water – leven. Al deze elementen zijn in de  Badkamer spa ontwerp succesvol opgenomen. Merano is niet de bron van de jeugd … Het is de bron van het leven.

Foto’s door Gionata Xerra

Rebecca T.

rustige sfeer - een hotel in Italië

moderne foyer in het spahotel - Italië

tweekleurige foyer in het spahotel in Italië

Glazen gevel - modern hotel

modern interieur in het hotel

modern zwembad in het spahotel

moderne badkamer in spahotel

chique gouden badkamerontwerp