Architectuur, droomhuizen

Alles in “K”-vorm – Ashton Raggatt McDougall’s moderne strandhuis

Alles in “K”-vorm – strandhuis van Ashton McDougall uit Australië

modern strandhuis van Ashton McDougall

Dit vakantiehuis aan het strand van Ashton Raggatt McDougall is ontworpen door architecten uit Australië. Het ontwerp van het huis wordt gekenmerkt door een bijzonder symbool. De hele Huis ontwerp wordt bedacht als de letter “K”. Daarom heet het K-huis bekend. Het is gebouwd voor een familie wiens naam met dezelfde letter begint, de plaats is erg groot en open, hoewel het er van buiten erg minimalistisch uitziet. Op de begane grond kunt u een buitenruimte inrichten die ook overdekt en bij alle weersomstandigheden gebruikt kan worden. Naast het woongedeelte is een grote garage. Op de begane grond is er een geluiddichte thuisbioscoop, twee slaapkamers, een badkamer, een kelder en een berging.

Modern strandhuisontwerp met innovatief huisontwerp

modern strandhuis van Ashton-McDougall

Dit huis heeft een moderne keuken met kasten en bijkeuken en een zeer coole solide schuifdeur en het middelpunt – een vloer tot plafond, uniek in zijn soort, rode K-vormige plank, die meer dan 5000 boeken kan bevatten. Het kan niet zo zijn? Een boekenkast als deze laat een droom uitkomen voor de boekenliefhebber. Natuurlijk is de K-vormige plank het bijzondere element waar de uniciteit van de plek omheen is gewikkeld. Maar een boekenplank in deze vorm is echt iets nieuws en origineels. Ik heb zeker nog nooit zoiets gezien, maar het werkt – het is gewoon een ongelooflijk slim idee.

Rode K-vormige plank voor het moderne strandhuis

K-Ashton-McDougall Beach House - Regal

moderne-strandhuis-keuken-rood-hoogglans-minimalistisch

Het moderne en unieke Strandhuis is een prachtig kunstwerk. Als je het van buitenaf bekijkt, kun je zien hoe ongelooflijk de plek is, maar van binnen is het nog mooier. Gemaakt met moderne esthetiek, deze plek is niet alleen gemaakt voor mensen met geld. Het is gemaakt voor mensen met geld en stijl en dat is niet een combinatie die we elke dag zien. Een speciale, modern design voor een strandhuis waar elk element en meubelstuk past bij zijn doel en een absolute harmonie vertoont tussen binnen- en buitenruimtes, verdient applaus.

Het moderne strandhuis van veraf

K Beach House door Ashton McDougall - Uitzicht in de verte

K Beach House door Ashton McDougall - Buitenaanzicht

modern-strandhuis-zijaanzicht-architect-plan-modern