Architectuur, droomhuizen

Bekroonde duurzame architectuur

Bekroonde-duurzame-architectuur-gevel

Een goede locatie betekent dat u er het beste van maakt en de maximale impact krijgt bij het ontwerpen van een bepaalde architectuurstijl, in dit geval – de duurzame architectuur. Zo’n huis kan heel goed alle gemakken van een modern huis hebben, een geweldig uitzicht en veel interessante designerkeuzes. Vanwege al deze kenmerken won een team van ontwerpers uit Singapore de Design Award 2011. Dit project van futuristische architectuur wordt gecombineerd met een prachtig uitzicht op de berg Siglap Hill.

Bekroonde duurzame architectuur – open ruimtes en terrassen

Bekroond duurzaam architectuurterras

Deze duurzame architectuur heeft meerdere niveaus. De slaapkamers in cabana-stijl met grote balkons bevinden zich op de begane grond. U heeft een prachtig, pittoresk uitzicht op de omgeving en directe toegang tot het zwembad. Er zijn ook enkele servicepunten op dit niveau. Op de tweede verdieping bevinden zich de woon- en eetkamers, samen met enkele kamers voor recreatieve activiteiten. De woonruimtes kunnen volledig worden geopend zodat natuurlijk licht vrijelijk naar binnen kan stromen. Er werd ook gezorgd voor een goede ventilatie zonder het comfort van de bewoners te verstoren. Een gebogen dak laat de wind door het huis circuleren en zorgt ook voor goede schaduw. Hoewel het gaat om hypermoderne architectuur die vasthoudt aan de ideeën van de stedelijke omgeving, heeft de natuur al veel aandacht gekregen. de duurzame architectuur zelf zou de kans moeten geven voor meer aanplant. Er is een buitenterras waar de ramen van het huis op zijn gericht en van waaruit de bomen lijken alsof ze naar binnen kijken. Zo blijft de verbinding met de buitenwereld behouden en wordt de woning volledig in zijn omgeving afgebeeld. Deze duurzame architectuur vversmelt op een interessante manier met het model van futuristische architectuur.

Bekroonde duurzame architectuur – zwembad

Bekroond zwembad met duurzame architectuur

Er moet rekening gehouden worden met de samenwerking tussen architect en eigenaar. Het huis valt niet alleen op door de futuristische architectuur, maar ook door het idee dat het uitstraalt. De jury van de prijsvraag beoordeelde deze duurzame architectuur, die met zijn aanwezigheid de algemene vooruitzichten van de wijk vernieuwt.

B. Angelov

Ontworpen door AAMER

Bekroonde-duurzame-architectuur-exterieur

Nachtverlichting

Bekroonde duurzame architecturale nachtverlichting

Bochtige terrasvormen

Bekroonde-duurzame-architectuur-terrasvormen

witte gevel

Bekroonde-duurzame-architectuur-witte-gevel

Verlaagd plafond

Bekroonde-duurzame-architectuur-verlaagd-plafond

Wellnessruimte

Bekroonde-duurzame-architectuur-wellnessruimte

Badkamer ontwerp

Bekroonde-duurzame-architectonische-badkamer

Houten trap

Bekroonde-duurzame-architecturale-trap-hout-bekleding

Bekroonde-duurzame-architectuur-gang

Bekroonde-duurzame-architectuur-binnen-buiten

Bekroonde-duurzame-architectuur-entree-terrassen