Architectuur, droomhuizen

Creatieve en originele architectuur in Luxemburg

Creatieve-originele-architectuur-metaform-graffiti

Een creatieve en originele architectuur  in Luxemburg werd een absolute en totale hit onder de nieuwste gebouwen in deze diverse en aantrekkelijke stad. Gekte en symmetrische schoonheid liggen achter het Cessange-project. De stijl is ongedefinieerd, maar omschrijft zichzelf overtuigend als een van de moderne voorbeelden. Een echt meesterwerk uit de 21e eeuw.

Cessange Project – Originele architectuur in de nieuwe hoofdstad van stedelijke modernisering, Luxemburg

Creatieve-originele-architectuur-Luxemburg-Metaform

Met het aanbieden van een grote overvloed aan originele en moderne architectuurprojecten, heeft Luxemburg de afgelopen decennia de belangrijkste focus voor zichzelf gestolen. De ontwikkeling van de stad is ronduit benijdenswaardig, groeit snel en het nieuwste architecturale project – het Cessange-gebouw – is daar een echt bewijs van. U zult zeker overtuigd zijn in deze verklaring.

Creatieve en originele architectuur in Luxemburg – concept en ideeën

Creative-original-architecture-metaform-black-facade

De unieke gevel van het gebouw, de creatieve en originele architectuur – Project Cessange, trekt de aandacht van de toevallige voorbijganger met zijn kleurrijke ornamenten en schilderijen. De graffiti-schetsen zijn het nieuwe moderne behang in de grote stad en de ontwerpers hier accepteren ze als een waar kunstwerk en niet als een illegale daad. De ruwe grijze kleuren contrasteren perfect met deze geweldige, echt onafhankelijke en originele schilderijen.

zonnig terras en ligstoel

Creatief-originele-architectuur-graffiti-terras

De graffititekeningen worden als rode draad doorgezet in dit creatieve en originele project op het dak van het gebouw. De houten elementen benadrukken hier het traditionalisme en classicisme in huis. De lichte decors zijn afgestemd op het externe ontwerp van het project, dat wordt weergegeven door exotische bomen met roze en gele wolken.

Graffiti en rotanmeubels op het terras

Creatieve-originele-architectuur-Metaform-terras-rotan-meubels

De originaliteit en functionaliteit van het Cessange-project worden afgewisseld met het nabijgelegen gebouw. De grote ramen daarentegen zijn specifiek geplaatst en gericht op een specifieke zone in het gebouw om het beste zicht voor de bewoners te garanderen en om de natuurlijke zonneschijn te gebruiken als een van de toonaangevende milieuvriendelijke ideeën in het project.

Het creatieve en originele interieurontwerp in het Cessange-project

Creatieve-originele-architectuur-Luxemburgse-glazen-vloer-tweede-verdieping

Het Cessange-project in Luxemburg heeft niet alleen een creatieve en originele architectuur. Het is ook een mooi concept voor luxe interieurideeën die zijn ontwikkeld voor de nieuwe woonsfeer en levensstijl van de 21e eeuw. De meeste kamers zijn ontworpen als multifunctionele ruimtes die voor meer dan één doel kunnen worden gebruikt. Zie bijvoorbeeld de woonkamer. De ruimtelijkheid van het pand kan worden geclassificeerd als een inspirerend idee voor een combinatie tussen een woonkamer en een eetkamer.

Witte trap

Creatief-origineel-interieur-design-witte-trappen

De oppervlakken zijn gemaakt van glas, marmer en hout. De kantoorruimte en de kinderkamer zijn verbonden door een glazen dak en de minimalistische trap leidt naar de opvallende keuken, waar een eethoek is geplaatst als mooie verbinding met de andere zone van het huis. Het hoge plafond en de luxe verlichting verschijnen als een ander accent in dit eigentijdse idee voor de moderne woning.

Architecten Metavorm

Abigaïl

Creatieve-originele-architectuur-Luxemburgse-woonruimte-wit-meubel

Hi-tech badkamer

Creatieve-originele-architectuur-Luxemburg-douche

originele hanglampen

Creatieve-originele-interieur-design-witte-verlichting

Graffiti-ontwerp

Creatief-originele-architectuur-Luxemburgs-graffiti-design