Architectuur, droomhuizen

Een rustieke skihut, maar met een moderne renovatie

Rustiek-Skihütte-Oppenheim-Architectuur

Aspen, Colorado is de beroemde badplaats waar de rijken in de winter naartoe gaan. Een prachtige, welvarende stad in de afgelegen Sawatch Range van de Rocky Mountains. Aspen heeft ook toeristen iets te bieden – goede restaurants, winkels en natuurlijk skiën. Een rustieke skihut met een vleugje eigentijds design is het perfecte huis voor degenen die het zich kunnen veroorloven.

Rustieke skihut bekleed met hout, steen en staal

Rustieke-skihut-stenen gevel

La Muna is een van de eerste huizen die hier is gebouwd. Natuurlijk ziet het er niet meer oud uit. Het huis is volledig gerenoveerd en er zijn enkele toevoegingen gedaan. Het was een project van Oppenheim Architectuur + Design, en het is totaal veranderd. De rustieke skihut is omgetoverd tot een moderne en gezellige residentie.

Rustieke skihut en natuurlijke materialen

Rustieke-skihut-bed-bont-deken-koninklijke-fauteuil

De rustieke skihut is bekleed met hout, steen en staal, met een minimale impact op natuurlijke hulpbronnen en de omgeving. De architecten die aan dit project werkten, probeerden het ook naadloos in de omgeving te integreren zonder dat het te veel uitblinkt in het ontwerp. De natuurlijke materialen spelen een zeer belangrijke rol.

Donkergrijze banken en een biohaard

Rustieke-skihut-donkergrijze-banken-open haard

De rustieke skihut is nu ook duurzaam ingericht. Het heeft zonnecollectoren die energie leveren voor elektriciteit en warm water. Voor de isolatie en aansluiting op de buitenruimte is gebruik gemaakt van een aantal zeer grote isolatieglasplaten. Ze vervagen de grenzen tussen binnen en buiten en integreren het chalet moeiteloos in de omgeving en het landschap. Het interieur van de villa is ook erg charmant. Het is modern en eenvoudig, maar de materialen en het kleurenpalet maken het warm, gezellig en uitnodigend.

Fascinerend uitzicht op de bergen

Rustieke-skihut-uitzicht-bergen

Grote glazen ramen

Rustieke-skihut-aspen-uitzicht-groot-glas-raam

Rustieke keuken

Rustieke-skihut-keuken-houten lambrisering

Rustieke-skihut-renovatie-badkuip

Rustiek-skihut-houten-plafond

Rustieke-skihut-aspen-omgeving

Rustiek skihuttenlandschap