Architectuur, droomhuizen

Interessante inrichtingsideeën in het nieuwe huis met zwembad van SAOTA

modern-huis-SAOTA-Architecten

De nieuwe Huis met zwembad van SAOTA Architects maakt indruk met een moderne visie en interessante inrichtingsideeën voor woonkamers, slaapkamers en eetkamers. De architecten staan ​​bekend om hun luxe huizen, maar deze keer heb je jezelf overtroffen. De gevel van het witte huis is een interessante combinatie van traditionele en moderne architectuur. Een doordacht project met een uitstekend interieurdesign kenmerkt de ontwerpen van het wereldberoemde architectenbureau. De buitenterrassen, de kubistische vormen en de dynamische verbinding tussen de binnen- en buitenruimtes zijn slechts een deel van de voordelen van het gebouw.

Huis met zwembad – buitenterras

modern-huis-terras-buiten

De eerste verdieping gedateerd Huis met zwembad heeft een royaal glazen gevel waardoor de kamers uitkijken op de prachtige tuin. Het interieur is te omschrijven als luxe en toch huiselijk. De inrichtingsideeën voor de woonkamer, slaapkamer en eetkamer zijn spannend, superelegant en stijlvol, zoals het zo’n vakantiehuis betaamt. Kristallen kroonluchters werpen een zacht licht op de witte leren meubelen, hout en steen worden volop gebruikt, zodat er een nobele sfeer ontstaat in het eindresultaat.

Huis met zwembad – moderne inrichting in de woonkamer

luxe interieurideeën voor de woonkamer

Het kleurenschema in Huis met zwembad van de SAOTA architecten met de oprichting van AAInterieurs  is eenvoudig – de witte kleur is vakkundig gemengd met de natuurlijke beige kleur van het hout. Glanzende metalen salontafel is het middelpunt van de woonkamer en reflecteert het licht. Een grote houten eettafel verbindt de eetkamer visueel met de woonkamer. Veel kunstwerken aan de muren dienen als enige decoratie. Grijze wanden en de grijze inbouwhaard maken het geheel af. De houten vloer verbindt het woongedeelte visueel. De natuurlijke materialen kregen de voorkeur voor het interieurontwerp – steen, hout, glas en marmer werden in overvloed gebruikt voor de badkamer. Interessante tapijten in de gang zetten accenten. Het huis is zeer goed verlicht door grote ramen en misschien is dat de aantrekkingskracht van het interieurontwerp.

Witte bankstel in de woonkamer van het huis met zwembad

witte leren bank ideeën voor interieurontwerp voor de woonkamer

Elegante eetkamer met kristallen kroonluchter

rustieke eettafel kristallen kroonluchter

Luxe slaapkamer – ideeën voor interieurontwerp

Ideeën voor het decoreren van de slaapkamer met bedsprei van dierenbont

Gangontwerpidee – tapijt als decoratie

modern tapijt hal ontwerpidee

Ruim terras met beige bank in het huis met zwembad

moderne-patio-ruimte-gezellige-zithoek

Interessante witte gevel en open woonkamer

interessante-tuin-design-vakantiehuis-zwembad

Bouwplan van het huis

SAOTA architecten blauwdruk