Architectuur, droomhuizen

Moderne gezinswoning met luxe interieur

moderne eengezinswoning-geweldig uitzicht

EEN moderne gezinswoning in Beverly Hills trekt ieders aandacht met zijn luxueuze interieurontwerp. Het huis is gebouwd op de plaats van een oud gebouw uit de 18e eeuw. Gelegen in een van de beste buurten in Los Angeles, Californië, heeft deze moderne architectuur veel te bieden. We nemen je mee op een rondleiding door dit echte droomhuis.

Moderne gezinswoning met buitenzwembad

rustieke tafel log woonkamer

Hoe het is voor een moderne gezinswoning Gehoord in Californië, wilden de eigenaren een luxe woning met een groot zwembad en een geweldig uitzicht. Met dank aan de architecten van Jendretzki Architecture Studio uit New York kwam deze wens uit. Het luxe pand strekt zich uit tot meer dan 1500 vierkante meter woonoppervlak en heeft een royaal glazen gevel die het huis opent naar het zwembad. Dankzij de grote patio kan nog beter worden genoten van de prachtige omgeving. Het huis is omgeven door bomen en het is geen toeval dat de patio een houten vloer heeft – zo hebben de architecten met succes een visuele verbinding met het landschap gecreëerd.

Moderne gezinswoning met stijlvol interieur

Witte hoekbank Luxury Estate Californië

EEN moderne gezinswoning Bovenal moet het ruim zijn, zodat er voldoende ruimte is voor alle gezinsleden. Ook deze woning is ingericht volgens de minimalistische basisprincipes – namelijk – less is more. Hoewel er in het interieur niets ontbreekt, is er ook geen geweldige decoratie of overbodige meubels te vinden. Door de houten vloer oogt het huis gezellig en huiselijk, terwijl de grote witte hoekbank genoeg ruimte biedt voor familie en vrienden. Leuke accenten worden gezet door meerdere dakramen en interessante verlichting. De natuurlijke materialen kregen de voorkeur voor het interieurontwerp – hout, graniet en glas worden in overvloed gebruikt. De neutrale kleurstelling in de badkamer en keuken is duidelijk te zien. Een houten tafel gemaakt van een boomstam in de woonkamer trekt ieders aandacht en maakt het ontwerp spannender. Voor de renovatie moesten er veel veranderingen worden doorgevoerd, waaronder het zwembad een nieuwe vorm kreeg.

Ramen van vloer tot plafond bieden een prachtig uitzicht

glazen-gevel-moderne-interieur-ideeën

Luxe hoekbank in de woonkamer

Eengezins-luxe-woonkamer

Interessante decoratie met kiezels?

luxe-interieur-design-californië

Grijze badkamer met moderne douche

elegante-minimalistische-badkamer

Moderne eengezinswoning in Californië

luxe eengezinswoning californië

Zwembad met LED-verlichting

Luxe gezinswoning zwembadverlichting

Een oude schoonmaakwinkel omgebouwd tot een moderne eengezinswoning