Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Modern minimalistisch interieur – appartement “Singel”

modern appartement interieurontwerp

Deze minimalistisch interieur is een project van Laura Alvarez Architecture. Het mooie appartement met twee verdiepingen dat u op de onderstaande foto’s ziet, bevindt zich in Amsterdam, Nederland. De eerste verdieping van het gebouw beslaat 70 m2. Deze verdieping bestaat uit verschillende woonruimtes, gecombineerd in een gemeenschappelijke ruimte. De ruimteverdeling in dit appartement met minimalistisch interieur toont eigenlijk een rangschikking van de individuele, zeer goed gedefinieerde gebieden.

minimalistisch interieurontwerp in het appartement van Laura Alvarez Architecture

minimalistisch-interieur-appartement-nederland

In lijn met de trends, minimalistisch interieur volledige stopzetting van alle decoratieve of omvangrijke delen van het decor. Zo openbaart zich voor de blik van de bezoeker een ruim en licht huis, ingericht met prachtige meubels. De elegante stalen trap met heldere geometrische lijnen maakt het ontwerp in dit minimalistische interieur bijzonder aantrekkelijk.

Modern interieur – witte en houten elementen

modern-interieur-design-wit-grijs

Deze minimalistisch interieur biedt veel verrassingen, zoals een reeks grote dakramen boven die het zonlicht de kamer binnen laten stromen. De woonruimtes zijn echter uitgerust met een verscheidenheid aan lampen die het ontwerp een bijzondere charme geven. Over het algemeen is elk detail hiervan fascinerend minimalistisch interieur de gasten met exclusiviteit en biedt een echt unieke sfeer.

minimalistisch interieur in het eetgedeelte

minimalistische-interieur-eethoek

Designmeubels en stijlvolle accessoires zijn enkele van de attracties die deze minimalistisch interieur aanbiedingen. De gebruikte materialen en texturen zijn fascinerend. Er zijn ook zeer functionele opbergsystemen. Verder zorgt de slanke grijze vloer in combinatie met andere houten elementen voor harmonie in de inrichting. Een interessant feit is dat dit moderne, minimalistische interieur zich eigenlijk in een oud gebouw bevindt dat is gecatalogiseerd als nationaal monument.

Ongewone houten salontafel

ongebruikelijk-koffietafel-hout

Witte moderne trap

wit-trappen-modern-design

minimalistisch keukenontwerp

minimalistisch keukenontwerp

Houten schuifdeur als accent

witte-muren-en-houten-elementen-moderne-interieurdecoratie

Wit minimalistisch interieur

wit-minimalistisch-interieur-design

Functioneel opbergsysteem

functioneel opbergsysteem

Dakraam in minimalistisch interieur

dakraam-minimalistisch-interieur-design

Slaapkamer ontwerp boven

slaapkamer ontwerp bovenverdieping

Modern badkamerontwerp

modern badkamerontwerp

Houten elementen als wanddecoratie

houten elementen-moderne-muurdecoratie

wit minimalistisch interieur

Read more
Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Moderne minimalistische architectuur – het BF-huis

Ontworpen door Humberto Hermeto Arquitetura

elegante-innovatieve-gevel

de minimalistische architectuur werd ontwikkeld als een project door Humberto Hermeto Arquitetura en werd in 2005 met succes voltooid. Het is een droomhuis gelegen in Nova Lima, Brazilië. Het terrein is ingewikkeld en heeft een helling van 68 graden, wat het werk van de architecten nog moeilijker maakt. Een interessant ontwerp zou het probleem kunnen oplossen en de gelukkige huiseigenaren genieten nu al van het leven in het moderne huis.

minimalistische architectuur in Brazilië

modern-zwembad-buiten

Een buitentrap leidt naar het vier verdiepingen tellende huis met een interessante vorm. Een eenvoudige gevel verbergt het luxe interieur. Door de witte kleur van het betonnen gebouw lijkt het huis groter, terwijl de royale glazen wanden het pand openstellen. de minimalistische architectuur heeft een zwembad met een modern design. Ruime kamers bieden een comfortabele sfeer om te ontspannen.

minimalistische architectuur en interieurdesign

moderne woonkamer-granieten vloer-lederen meubels

Net als andere minimalistische ontwerpen, wordt het BF-huis gekenmerkt door een volledig uitgeruste keuken met een elegant ontwerp en ruime slaapkamers. Sauna, zwembad en ongelooflijke tuin verhogen de feel-good-factor. De ontwerpers leggen veel nadruk op functionaliteit. Alle woonruimtes zijn verbonden door elegante trappen. Metaal, glas en glanzende granieten vloer contrasteren met de zachte leren meubels. Hoekige vormen dragen bij aan de moderne uitstraling. Het is een minimalistische architectuur  door Humberto Hermeto Arquitetura, elegant en smaakvol ontworpen.

Modern interieur in het luxe huis

modern-luxe-huis-brazilië

modern minimalistisch huisontwerp

modern-minimalistisch-huis

moderne glazen gevel – minimalistisch huis in Brazilië

modern-huis-design-glazen gevel-graniet vloer

luxe interieur

modern huis interieur

modern buitenzwembad

modern huis zwembad

moderne luxe huis blauwdruk

modern-luxe-huis-brazilië-blauwdruk

Read more
Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Modern loftontwerp met spectaculair uitzicht op San Francisco

Modern appartement in de woonkamer van San Francisco

Dit geweldige loftontwerp is van de architect Craig Steely ontworpen. Buiten is er een terras dat de woonkamer omlijst. Het introduceert een adembenemend uitzicht op San Francisco en de baai. Maar het moderne interieur zal je ook sprakeloos maken.

Uitzicht vanaf het terras

Modern appartement op het terras van San Francisco

Een van vloer tot plafond Lichtinstallatie voegt een zeer interessante en futuristische flair toe. Zoiets zie je zeker niet elke dag, sterker nog in één Zolder. Die dachten we altijd Lichtinstallatie is beter geschikt voor extra verlichting in een bar. Wel zie je dat ze de warme sfeer hebben in deze mooie moderne loft maakt het nog gezelliger.

Fantastische lichtinstallatie in de loft

Modern appartement in San Francisco -lichtinstallatie

Eigenlijk past deze leefomgeving perfect bij de buitenwereld. Wat doen we ermee? Kijk eens naar San Francisco. Het is een stad die nooit slaapt. Het interieurontwerp en de lichtinstallatie passen perfect bij het nachtleven van San Francisco. De lichte muur beslaat bijna de hele lengte van het appartement, met uitzicht op een wereld die “doet denken aan de contemplatieve sfeer van de omgevingsmuziek”, legt hij uit Architect Craig Steely.Deze lichten zijn een cool idee, en als ze een andere ontwerpoplossing zouden nemen, zouden ze er waarschijnlijk verschrikkelijk uitzien. In deze moderne loft maar ze zijn gewoon perfect. Ze passen perfect bij het geweldige uitzicht op de stad en zijn ook een geweldige aanvulling op het interieurontwerp.

Moderne keuken op zolder

Modern appartement in de keuken van San Francisco

Je kunt zien dat de keuken ook erg modernistisch is. De badkamer is wit, eenvoudig, maar op de een of andere manier erg elegant. De woonkamer is strak, modern en elegant ingericht. Het is een open ruimte met een adembenemend uitzicht over San Francisco. Als je je de koning of koningin van San Francisco wilt voelen, dan is dit het? moderne loft perfect voor jou.

Modern loftontwerp met spectaculair uitzicht op San Francisco

Modern appartement in de eetkamer van San Francisco

Modern appartement in de keuken van San Francisco

Moderne loft in San Francisco blauw

Moderne loft in San Francisco roze

Moderne loft in het licht van San Francisco

Read more
Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Het moderne huis aan zee door Bates Masi Architects

Genius Loci Huis Verlichting Kusthuis

Dit fascinerende huis ligt in de kleine badplaats Montauk, New York. Bates Masi Architects zei over hun project dat de unieke geschiedenis, klimatologische omstandigheden en folklore van het gebied aanzienlijk hebben bijgedragen aan hun ontwerpbeslissingen. Dat “Genius Loci Huis” is op de een of andere manier doordrenkt met de essentie van deze sfeervolle locatie. Raadselachtig vernoemd naar een “Genius loci”:

“… een intelligente geest of magische kracht die op één plek woont”. Wikipedia

Het is dus mogelijk dat dit moderne huis aan zee belichaamt de geest van Montauk? Om dit te doen, zou het architecturale kenmerken moeten tonen die verband houden met traditie, de topografie van de regio, zijn geheimen en zijn legendes.

Het moderne kusthuis met uitzicht in de verte vanaf Genius Loci House

Verre uitzicht vanaf Genius Loci House modern kusthuis

De oorsprong van dit huis is al generaties lang geworteld. Het was oorspronkelijk een paardenboerderij, dus deze nieuwe constructie heeft al wortels geplant in dit raadselachtige terrein. De moderne constructie erkent de klimatologische uitdagingen en is stevig gebouwd om extreme weersomstandigheden zoals dichte mist en frequente stormen te weerstaan. Misschien moet de solide constructie ook meer bezoeken van wezens zoals het legendarische “Montauk Monster” in toom houden. De bouw van dit moderne kusthuis was een ambitieus en veeleisend project. Het huis is geschakeld en subtiel geworteld op de steile helling zonder afbreuk te doen aan de toegang tot daglicht.

Overdekte brug verbindt de twee gebouwen

moderne-kusthuis-overdekte-brug

Vanuit het zuiden lijkt het huis twee aparte boerderijen te zijn. De fundering van het huis versmelt met de lucht en de oceaan. De noordgevel onthult echter de uitgebreide omvang van het gebouw. Dit moderne huis aan zee zit vol verrassingen en het interieur is echt magisch met een informele gastvrije sfeer. Er ontstaat een duidelijke versmelting – tussen de traditionele elementen en de meer moderne open bouwstijl. Dit is een huis waar je vrij kunt zijn, maar er is ook een gezellig aspect aan – een plek die communicatie aanmoedigt, misschien met familie en vrienden, of vreemde verhalen vertelt met Montauk. Deze twee verschillende kenmerken zijn terug te zien in de contrasterende materialen – open, transparant glas en warm beschermend hout, die afwisselend in deze woning worden gebruikt.

Zonnig terras in het moderne kusthuis Loci

modern-kusthuis-terras-beton

Traditionele aspecten van de Montauk-bouwstijl zijn te zien in het diepe zadeldak, dat in dit geval is aangepast aan de hedendaagse structuur dit moderne huis aan zee passen. Naast de unieke ‘spirit’ van deze woning zijn er tal van onverwachte details. De overdekte brug die de twee structuren met elkaar verbindt, zorgt bijvoorbeeld voor een veranderend licht op de binnenplaats eronder. Overdag lijkt het plat en tweedimensionaal, maar ‘s nachts trekt het licht fascinerende patronen door vormen die in de planken zijn gesneden. Deze patronen hebben ook betrekking op het blauwe scherm dat voor de rij dakramen is geplaatst. Zoals de architecten zeggen:

\ … steen lijkt gewichtloos omdat afwisselende stenen uit het patroon worden verwijderd om licht in de logeerkamer te laten komen. Deze onverwachte details versterken het grotere idee om het onverwachte te vangen. “

Wat in wezen slechts één voorbeeld is van hoe dit moderne huis aan zee is ontworpen om een ​​fysieke manifestatie te worden van het sfeervolle en verrassende Montauk-gebied.

door Jaz

modern interieur in het Genius Loci-huis

Woonkamer in het Genius Loci-huis

Eetkamer in het Loci House

Keuken in het Genius Loci-huis

Badkamer in het Loci Huis

Slaapkamer in het moderne kusthuis

Lichte sfeer in het moderne kusthuis

modern kusthuis met houtdesign

Loci huis architectuurplan

Architectonisch plan en plattegrond

moderne-kusthuis-plattegrond-plattegrond-buitenlocatie

Read more
Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Licht en schaduw definiëren futuristische huisarchitectuur door Pencil Office Architecture uit Singapore

futuristisch stereoscopisch huis

Schaduwen en licht geven het huis zijn definitieve karakter. Overal waar je gaat futuristische huisarchitectuur waargenomen, probeert men licht zo te manipuleren dat er fascinerende schaduwen en texturen ontstaan.

het opmerkelijke “Stereoscopisch Huis” is gemaakt door Potlood Kantoorarchitectuur Ontwikkeld als een weekendhuis en vakantieverblijf. Afgezien daarvan was het fantastische ontwerp erg futuristisch Huis architectuur gefocust door de nieuwste systemen voor energiebesparing en recycling te integreren. Het huis is gelegen op Sentosa Island, Singapore. Dit is een gebied dat bewust is ingericht voor recreatieve activiteiten. Het huis ligt tussen de oceaan en een handige golfbaan.

Opmerkelijk “Stereoscopisch Huis”

opmerkelijke stereoscopische home of office

De luxe woning heeft elementen van de futuristische huisarchitectuur ingekapseld om de eigenaren alle denkbare comfort te bieden. Het is ruim, licht en heeft alle arbeidsbesparende voorzieningen ingebouwd voor het comfort van de bewoners. Daarom was het belangrijk dat er technologieën voor hernieuwbare energie werden geïnstalleerd om de impact op de natuurlijke omgeving te verminderen en, natuurlijk, de woning zuiniger te maken.

De structuur van de futuristische huisarchitectuur sluit een grote overhang van de bovenverdieping dramatisch af.

Uitzicht van ver in de nacht

Stereoscopisch huis van Pencil - Verlichting

Er werden artistieke strategieën geïmplementeerd om binnen- en buitenruimtes te verenigen. De basis futuristische huisarchitectuur is samengesteld uit een reeks asymmetrische geometrische volumes. De resulterende compositie is sculpturaal en spannend. Elk denkbaar materiaal is doorboord met patronen en lamellen om natuurlijk licht in de structuur van de futuristische huisarchitectuur te laten stromen. De resulterende schaduwen creëren natuurlijke en dynamische vormen van ornamentiek. In plaats van op te leggen, lijkt dat “Stereoscopisch Huis”  licht, luchtig en decoratief in de directe omgeving.

de futuristische huisarchitectuur is gestileerd om de bewoners te vergemakkelijken en om de ervaring van zo’n mooi huis aan de kust te maximaliseren. De oceaan is slechts een adempauze en het prachtige uitzicht kan volledig worden genoten door uitgestrekte glazen wanden.

door Jaz

Stereoscopisch huis van Pencil Office - licht en hout

Stereoscopisch huis van Pencil Office Roof

Stereoscopisch huis van Pencil Office-terras

futuristisch stereoscopisch huis van Pencil -holzdesign

Stereoscopisch huis door Pencil Office interieurontwerp

Stereoscopisch huis van Pencil Office-weergave

Potlood stereoscopisch huis - futuristisch dak

futuristisch architectonisch ontwerp -licht en schaduw

futuristisch stereoscopisch huisarchitectuurplan futuristisch stereoscopisch huis van potloodafmetingen Schema van het futuristische stereoscopische huis Afmetingen van het futuristische stereoscopische huis

Plan van het futuristische stereoscopische huis

futuristisch stereoscopisch huis van Pencil house architecture plan

futuristisch huis van Pencilplan

Model van bovenaf van het stereoscopische huis van Pencil Gevel van het stereoscopische huis door Pencil Model van het stereoscopische huis door Pencil Office

Read more
Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Franse flair beïnvloedt elegant interieurdesign

Villa M – door Brian Dillard Architektur uit Austin, VS

 Modern architectuurhuis in de VS

de elegante Interieur ontwerp van Villa M staat in contrast met de ultramoderne architectuur. Het fantastische huis is ontworpen door Brian Dillard Architecture en bevindt zich in Austin, Texas. De huiseigenaar is Frans, dus het interieur past bij het culturele erfgoed. De nadruk ligt op de combinatie van geornamenteerde antieke meubelen en geometrisch interieur.

Elegant interieurontwerp – mix van oud en modern

modern huisontwerp - open Schiwmmbad

Dit huis laat perfect zien hoe moderne architectuur de ideale achtergrond vormt voor versierde en antieke meubels. de elegante Interieur ontwerp profiteert van de hoekige vormen van het interieur. Het is een moderne kunstgalerij die visueel indrukwekkend is vanwege zijn eenvoudige structuur. Het interieurontwerp is zo ontworpen dat het meubilair tot zijn recht kan komen.

De mix van oud en modern maakt indruk met de decoratieve elementen, felle kleuren en spannende patronen. De moderne architectuur is gecombineerd met traditionele materialen zoals eiken, kiezelstenen en terrazzotegels. De antieke meubelcollectie oogt luxe en uitnodigend. Muranoglas, kroonluchters en schilderijen maken het interieur tijdloos en spannend.

Elegant interieur – verbonden met de tuin

Leren bank in de woonkamer

De Fransen zijn wereldberoemd om hun tuinontwerp. Denk aan de ongelooflijke tuinen van Versailles. In dit moderne tuinontwerp is het tuingedeelte gecombineerd met het zwembadgedeelte. Glazen schuifdeuren verbinden in de zomermaanden binnen- en buitenruimtes. De combinatie van geometrische vormen en de zachte organische vormen van de planten weerspiegelt dit Interieur ontwerp Schema van Brian Dillard.

door Jaz

elegant interieur in herenhuis in Texas

moderne minimalistische trappen en antieke meubels

Luxe huis in de VS

elegante kledingkast met houten tafel

moderne interieur garderobekast

moderne elegante keuken – rode kast

elegante keuken - rode kast

modern huis met binnenplaats in Texas

Binnenplaatshuis in de VS

modern zwembad in achtertuin

modern buitenzwembad

elegant, helder badkamerdesign

moderne badkamer

 

Read more
Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Exotische luxe: het moderne witte huis van World of Mouth

wit-exotisch-kusthuis

Dit modern wit huis is een project van Wereld van Mond en het is in Seminyak, Bali. Als je een romantisch persoon bent, dan zal dit prachtige huis je fascineren. De villa is een interessante interpretatie van de mediterrane architectuur en dit is zichtbaar in de afgeronde hoeken en in relatie tot de algehele uitstraling van de villa modern wit huis Als geheel.

Moderne witte villa op Bali

modern-wit-huis

Dat modern wit huis kan iedereen fascineren met een prachtige witte gevel versierd met prachtige groene tropische planten. Dit alles en de duidelijke geometrische lijnen van de buitentrap illustreren nauwkeurig de huidige trends in de constructie van de moderne woning als een verlengstuk van zijn natuurlijke omgeving modern wit huis ook veel open ruimtes waar je veilig kunt genieten van volledige ontspanning.

Wit exotisch huis op Bali

wit-exotisch-huis-bali

De algehele esthetiek van deze modern wit huis vraagt ​​om een ​​frisse blik op het interieur en de decoratie. Wat betreft het kleurenschema, de woonruimtes zijn ingericht in zwart-wit, in overeenstemming met de wensen van de klant. De situatie ziet er echter erg levendig en kleurrijk uit vanwege de prachtige details in deze wit interieur, net als de unieke lichtoplossingen, de ongelooflijke vormen van de decoratieve vazen ​​of de prachtige contouren van meubels met een ei-geïnspireerde vorm. Het levert dit ook op modern wit huis veel licht dat het witte interieur nog uitnodigender maakt.

Luxe witte architectuur

witte-luxe-architectuur-bali

Het creatieve gebruik van de ruimte hierin wit interieur is een prioriteit en daarom zijn de verschillende delen van het decor in een volledig samenspel met elkaar. Ze overlappen zelfs harmonieus wat de verschillende gebieden in dit witte interieur maakt het mogelijk om hun rollen te veranderen in overeenstemming met de wensen en attitudes van de eigenaren.

Badkuipontwerp – Witte villa op Bali

badkuip-design-wit-villa-bali

Slaapbank in het exotische huis op Bali

slaapbank-exotisch-huis-bali

Geweldige moderne schuifdeuren

verbazingwekkende-moderne-schuifdeuren

Exotisch slaapkamerontwerp op Bali

exotisch-slaapkamer-design-bali

Wit exotisch slaapkamerontwerp

wit-exotisch-slaapkamer-design

exotische-slaapkamer-design-witte-villa-bali

Badkamerdecoratie – zwart-wit contrast

badkamer decor contrast

luxe-kast-witte-villa-bali

  Wit badkamerontwerp

badkamer-interieur-wit-huis-bali

Read more