Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Exotische luxe: het moderne witte huis van World of Mouth

wit-exotisch-kusthuis

Dit modern wit huis is een project van Wereld van Mond en het is in Seminyak, Bali. Als je een romantisch persoon bent, dan zal dit prachtige huis je fascineren. De villa is een interessante interpretatie van de mediterrane architectuur en dit is zichtbaar in de afgeronde hoeken en in relatie tot de algehele uitstraling van de villa modern wit huis Als geheel.

Moderne witte villa op Bali

modern-wit-huis

Dat modern wit huis kan iedereen fascineren met een prachtige witte gevel versierd met prachtige groene tropische planten. Dit alles en de duidelijke geometrische lijnen van de buitentrap illustreren nauwkeurig de huidige trends in de constructie van de moderne woning als een verlengstuk van zijn natuurlijke omgeving modern wit huis ook veel open ruimtes waar je veilig kunt genieten van volledige ontspanning.

Wit exotisch huis op Bali

wit-exotisch-huis-bali

De algehele esthetiek van deze modern wit huis vraagt ​​om een ​​frisse blik op het interieur en de decoratie. Wat betreft het kleurenschema, de woonruimtes zijn ingericht in zwart-wit, in overeenstemming met de wensen van de klant. De situatie ziet er echter erg levendig en kleurrijk uit vanwege de prachtige details in deze wit interieur, net als de unieke lichtoplossingen, de ongelooflijke vormen van de decoratieve vazen ​​of de prachtige contouren van meubels met een ei-geïnspireerde vorm. Het levert dit ook op modern wit huis veel licht dat het witte interieur nog uitnodigender maakt.

Luxe witte architectuur

witte-luxe-architectuur-bali

Het creatieve gebruik van de ruimte hierin wit interieur is een prioriteit en daarom zijn de verschillende delen van het decor in een volledig samenspel met elkaar. Ze overlappen zelfs harmonieus wat de verschillende gebieden in dit witte interieur maakt het mogelijk om hun rollen te veranderen in overeenstemming met de wensen en attitudes van de eigenaren.

Badkuipontwerp – Witte villa op Bali

badkuip-design-wit-villa-bali

Slaapbank in het exotische huis op Bali

slaapbank-exotisch-huis-bali

Geweldige moderne schuifdeuren

verbazingwekkende-moderne-schuifdeuren

Exotisch slaapkamerontwerp op Bali

exotisch-slaapkamer-design-bali

Wit exotisch slaapkamerontwerp

wit-exotisch-slaapkamer-design

exotische-slaapkamer-design-witte-villa-bali

Badkamerdecoratie – zwart-wit contrast

badkamer decor contrast

luxe-kast-witte-villa-bali

  Wit badkamerontwerp

badkamer-interieur-wit-huis-bali