Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Franse flair beïnvloedt elegant interieurdesign

Villa M – door Brian Dillard Architektur uit Austin, VS

 Modern architectuurhuis in de VS

de elegante Interieur ontwerp van Villa M staat in contrast met de ultramoderne architectuur. Het fantastische huis is ontworpen door Brian Dillard Architecture en bevindt zich in Austin, Texas. De huiseigenaar is Frans, dus het interieur past bij het culturele erfgoed. De nadruk ligt op de combinatie van geornamenteerde antieke meubelen en geometrisch interieur.

Elegant interieurontwerp – mix van oud en modern

modern huisontwerp - open Schiwmmbad

Dit huis laat perfect zien hoe moderne architectuur de ideale achtergrond vormt voor versierde en antieke meubels. de elegante Interieur ontwerp profiteert van de hoekige vormen van het interieur. Het is een moderne kunstgalerij die visueel indrukwekkend is vanwege zijn eenvoudige structuur. Het interieurontwerp is zo ontworpen dat het meubilair tot zijn recht kan komen.

De mix van oud en modern maakt indruk met de decoratieve elementen, felle kleuren en spannende patronen. De moderne architectuur is gecombineerd met traditionele materialen zoals eiken, kiezelstenen en terrazzotegels. De antieke meubelcollectie oogt luxe en uitnodigend. Muranoglas, kroonluchters en schilderijen maken het interieur tijdloos en spannend.

Elegant interieur – verbonden met de tuin

Leren bank in de woonkamer

De Fransen zijn wereldberoemd om hun tuinontwerp. Denk aan de ongelooflijke tuinen van Versailles. In dit moderne tuinontwerp is het tuingedeelte gecombineerd met het zwembadgedeelte. Glazen schuifdeuren verbinden in de zomermaanden binnen- en buitenruimtes. De combinatie van geometrische vormen en de zachte organische vormen van de planten weerspiegelt dit Interieur ontwerp Schema van Brian Dillard.

door Jaz

elegant interieur in herenhuis in Texas

moderne minimalistische trappen en antieke meubels

Luxe huis in de VS

elegante kledingkast met houten tafel

moderne interieur garderobekast

moderne elegante keuken – rode kast

elegante keuken - rode kast

modern huis met binnenplaats in Texas

Binnenplaatshuis in de VS

modern zwembad in achtertuin

modern buitenzwembad

elegant, helder badkamerdesign

moderne badkamer