Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Licht en schaduw definiëren futuristische huisarchitectuur door Pencil Office Architecture uit Singapore

futuristisch stereoscopisch huis

Schaduwen en licht geven het huis zijn definitieve karakter. Overal waar je gaat futuristische huisarchitectuur waargenomen, probeert men licht zo te manipuleren dat er fascinerende schaduwen en texturen ontstaan.

het opmerkelijke “Stereoscopisch Huis” is gemaakt door Potlood Kantoorarchitectuur Ontwikkeld als een weekendhuis en vakantieverblijf. Afgezien daarvan was het fantastische ontwerp erg futuristisch Huis architectuur gefocust door de nieuwste systemen voor energiebesparing en recycling te integreren. Het huis is gelegen op Sentosa Island, Singapore. Dit is een gebied dat bewust is ingericht voor recreatieve activiteiten. Het huis ligt tussen de oceaan en een handige golfbaan.

Opmerkelijk “Stereoscopisch Huis”

opmerkelijke stereoscopische home of office

De luxe woning heeft elementen van de futuristische huisarchitectuur ingekapseld om de eigenaren alle denkbare comfort te bieden. Het is ruim, licht en heeft alle arbeidsbesparende voorzieningen ingebouwd voor het comfort van de bewoners. Daarom was het belangrijk dat er technologieën voor hernieuwbare energie werden geïnstalleerd om de impact op de natuurlijke omgeving te verminderen en, natuurlijk, de woning zuiniger te maken.

De structuur van de futuristische huisarchitectuur sluit een grote overhang van de bovenverdieping dramatisch af.

Uitzicht van ver in de nacht

Stereoscopisch huis van Pencil - Verlichting

Er werden artistieke strategieën geïmplementeerd om binnen- en buitenruimtes te verenigen. De basis futuristische huisarchitectuur is samengesteld uit een reeks asymmetrische geometrische volumes. De resulterende compositie is sculpturaal en spannend. Elk denkbaar materiaal is doorboord met patronen en lamellen om natuurlijk licht in de structuur van de futuristische huisarchitectuur te laten stromen. De resulterende schaduwen creëren natuurlijke en dynamische vormen van ornamentiek. In plaats van op te leggen, lijkt dat “Stereoscopisch Huis”  licht, luchtig en decoratief in de directe omgeving.

de futuristische huisarchitectuur is gestileerd om de bewoners te vergemakkelijken en om de ervaring van zo’n mooi huis aan de kust te maximaliseren. De oceaan is slechts een adempauze en het prachtige uitzicht kan volledig worden genoten door uitgestrekte glazen wanden.

door Jaz

Stereoscopisch huis van Pencil Office - licht en hout

Stereoscopisch huis van Pencil Office Roof

Stereoscopisch huis van Pencil Office-terras

futuristisch stereoscopisch huis van Pencil -holzdesign

Stereoscopisch huis door Pencil Office interieurontwerp

Stereoscopisch huis van Pencil Office-weergave

Potlood stereoscopisch huis - futuristisch dak

futuristisch architectonisch ontwerp -licht en schaduw

futuristisch stereoscopisch huisarchitectuurplan futuristisch stereoscopisch huis van potloodafmetingen Schema van het futuristische stereoscopische huis Afmetingen van het futuristische stereoscopische huis

Plan van het futuristische stereoscopische huis

futuristisch stereoscopisch huis van Pencil house architecture plan

futuristisch huis van Pencilplan

Model van bovenaf van het stereoscopische huis van Pencil Gevel van het stereoscopische huis door Pencil Model van het stereoscopische huis door Pencil Office