Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

minimalistische huisarchitectuur – kusthuis in de VS

Ontworpen door Neumann Mendro Andrulaitis

moderne minimalistische architectuur

Deze moderne residentie is een voorbeeld van opwindende minimalistische architectuur met een uitzicht van 360 graden over de kust. Het project is ontwikkeld door Neumann Mendro Andrulaitis. Het huis is gelegen in het zuidoostelijke deel van Santa Barbara, Californië, VS en maakt indruk met zijn eigentijdse ontwerp. Dit is typerend voor het minimalistische Kusthuis in de VS onder het motto ‘less is more’.

Modern kusthuis in de VS met een elegant design

luxe modern strandhuis interieur

De minimalistische huisarchitectuur verbergt een minimalistisch interieur – dat Kusthuis in de VS is ontworpen als een open ruimte die het interieur met het exterieur verbindt. Een apart gastenverblijf met zwembad beschermt het privégedeelte van de bezoekers. Glazen gevels en het terras in de buitenlucht laten het uitzicht tot zijn recht komen. De mooie uitstraling is de decoratie die het gebouw nodig heeft – een neutrale kleurstelling in combinatie met eenvoudige vormen zorgt voor een moderne sfeer. Materialen als hout en steen laten dat achter Kusthuis in de VS  kijk gezellig.

Interieur van een huis aan de kust in de VS

minimalistische gevel strandhuis

Het is een minimalistisch huisontwerp met een open ruime woonkamer, glazen schuifdeuren en elegant meubilair. In het ietwat rustieke interieur staat de relatie met de natuur centraal. Dit minimalistisch kusthuis in de VS kan de verbeelding prikkelen en prikkelen. De architecten van Neumann Mendro Andrulatis geïnspireerd op dit opwindende ontwerp. Dus geniet van de foto’s en voel de unieke romantiek van het huis aan de kust.

moderne woonkamer glazen wand open haard

minimalistische woonkamer met houten vloer

minimalistische interieurdecoratie

luxe eetkamer

Luxe woonkamerinrichting

moderne elegante badkamer

modern interieur strandhuis

Glazen gevel – moderne kustwoning

moderne strandhuis glazen wand

modern strandhuis in de VS

modern-strandhuis-usa

Luxe strandhuis

Luxe strandhuisontwerp

elegante gevel strandhuis

modern strandhuisontwerp

minimalistische blauwdruk strandhuis

modern-minimalistische-architectuur-strandhuis blauwdruk