Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Modern loftontwerp met spectaculair uitzicht op San Francisco

Modern appartement in de woonkamer van San Francisco

Dit geweldige loftontwerp is van de architect Craig Steely ontworpen. Buiten is er een terras dat de woonkamer omlijst. Het introduceert een adembenemend uitzicht op San Francisco en de baai. Maar het moderne interieur zal je ook sprakeloos maken.

Uitzicht vanaf het terras

Modern appartement op het terras van San Francisco

Een van vloer tot plafond Lichtinstallatie voegt een zeer interessante en futuristische flair toe. Zoiets zie je zeker niet elke dag, sterker nog in één Zolder. Die dachten we altijd Lichtinstallatie is beter geschikt voor extra verlichting in een bar. Wel zie je dat ze de warme sfeer hebben in deze mooie moderne loft maakt het nog gezelliger.

Fantastische lichtinstallatie in de loft

Modern appartement in San Francisco -lichtinstallatie

Eigenlijk past deze leefomgeving perfect bij de buitenwereld. Wat doen we ermee? Kijk eens naar San Francisco. Het is een stad die nooit slaapt. Het interieurontwerp en de lichtinstallatie passen perfect bij het nachtleven van San Francisco. De lichte muur beslaat bijna de hele lengte van het appartement, met uitzicht op een wereld die “doet denken aan de contemplatieve sfeer van de omgevingsmuziek”, legt hij uit Architect Craig Steely.Deze lichten zijn een cool idee, en als ze een andere ontwerpoplossing zouden nemen, zouden ze er waarschijnlijk verschrikkelijk uitzien. In deze moderne loft maar ze zijn gewoon perfect. Ze passen perfect bij het geweldige uitzicht op de stad en zijn ook een geweldige aanvulling op het interieurontwerp.

Moderne keuken op zolder

Modern appartement in de keuken van San Francisco

Je kunt zien dat de keuken ook erg modernistisch is. De badkamer is wit, eenvoudig, maar op de een of andere manier erg elegant. De woonkamer is strak, modern en elegant ingericht. Het is een open ruimte met een adembenemend uitzicht over San Francisco. Als je je de koning of koningin van San Francisco wilt voelen, dan is dit het? moderne loft perfect voor jou.

Modern loftontwerp met spectaculair uitzicht op San Francisco

Modern appartement in de eetkamer van San Francisco

Modern appartement in de keuken van San Francisco

Moderne loft in San Francisco blauw

Moderne loft in San Francisco roze

Moderne loft in het licht van San Francisco