Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Modern minimalistisch interieur – appartement “Singel”

modern appartement interieurontwerp

Deze minimalistisch interieur is een project van Laura Alvarez Architecture. Het mooie appartement met twee verdiepingen dat u op de onderstaande foto’s ziet, bevindt zich in Amsterdam, Nederland. De eerste verdieping van het gebouw beslaat 70 m2. Deze verdieping bestaat uit verschillende woonruimtes, gecombineerd in een gemeenschappelijke ruimte. De ruimteverdeling in dit appartement met minimalistisch interieur toont eigenlijk een rangschikking van de individuele, zeer goed gedefinieerde gebieden.

minimalistisch interieurontwerp in het appartement van Laura Alvarez Architecture

minimalistisch-interieur-appartement-nederland

In lijn met de trends, minimalistisch interieur volledige stopzetting van alle decoratieve of omvangrijke delen van het decor. Zo openbaart zich voor de blik van de bezoeker een ruim en licht huis, ingericht met prachtige meubels. De elegante stalen trap met heldere geometrische lijnen maakt het ontwerp in dit minimalistische interieur bijzonder aantrekkelijk.

Modern interieur – witte en houten elementen

modern-interieur-design-wit-grijs

Deze minimalistisch interieur biedt veel verrassingen, zoals een reeks grote dakramen boven die het zonlicht de kamer binnen laten stromen. De woonruimtes zijn echter uitgerust met een verscheidenheid aan lampen die het ontwerp een bijzondere charme geven. Over het algemeen is elk detail hiervan fascinerend minimalistisch interieur de gasten met exclusiviteit en biedt een echt unieke sfeer.

minimalistisch interieur in het eetgedeelte

minimalistische-interieur-eethoek

Designmeubels en stijlvolle accessoires zijn enkele van de attracties die deze minimalistisch interieur aanbiedingen. De gebruikte materialen en texturen zijn fascinerend. Er zijn ook zeer functionele opbergsystemen. Verder zorgt de slanke grijze vloer in combinatie met andere houten elementen voor harmonie in de inrichting. Een interessant feit is dat dit moderne, minimalistische interieur zich eigenlijk in een oud gebouw bevindt dat is gecatalogiseerd als nationaal monument.

Ongewone houten salontafel

ongebruikelijk-koffietafel-hout

Witte moderne trap

wit-trappen-modern-design

minimalistisch keukenontwerp

minimalistisch keukenontwerp

Houten schuifdeur als accent

witte-muren-en-houten-elementen-moderne-interieurdecoratie

Wit minimalistisch interieur

wit-minimalistisch-interieur-design

Functioneel opbergsysteem

functioneel opbergsysteem

Dakraam in minimalistisch interieur

dakraam-minimalistisch-interieur-design

Slaapkamer ontwerp boven

slaapkamer ontwerp bovenverdieping

Modern badkamerontwerp

modern badkamerontwerp

Houten elementen als wanddecoratie

houten elementen-moderne-muurdecoratie

wit minimalistisch interieur