Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Moderne minimalistische architectuur – het BF-huis

Ontworpen door Humberto Hermeto Arquitetura

elegante-innovatieve-gevel

de minimalistische architectuur werd ontwikkeld als een project door Humberto Hermeto Arquitetura en werd in 2005 met succes voltooid. Het is een droomhuis gelegen in Nova Lima, Brazilië. Het terrein is ingewikkeld en heeft een helling van 68 graden, wat het werk van de architecten nog moeilijker maakt. Een interessant ontwerp zou het probleem kunnen oplossen en de gelukkige huiseigenaren genieten nu al van het leven in het moderne huis.

minimalistische architectuur in Brazilië

modern-zwembad-buiten

Een buitentrap leidt naar het vier verdiepingen tellende huis met een interessante vorm. Een eenvoudige gevel verbergt het luxe interieur. Door de witte kleur van het betonnen gebouw lijkt het huis groter, terwijl de royale glazen wanden het pand openstellen. de minimalistische architectuur heeft een zwembad met een modern design. Ruime kamers bieden een comfortabele sfeer om te ontspannen.

minimalistische architectuur en interieurdesign

moderne woonkamer-granieten vloer-lederen meubels

Net als andere minimalistische ontwerpen, wordt het BF-huis gekenmerkt door een volledig uitgeruste keuken met een elegant ontwerp en ruime slaapkamers. Sauna, zwembad en ongelooflijke tuin verhogen de feel-good-factor. De ontwerpers leggen veel nadruk op functionaliteit. Alle woonruimtes zijn verbonden door elegante trappen. Metaal, glas en glanzende granieten vloer contrasteren met de zachte leren meubels. Hoekige vormen dragen bij aan de moderne uitstraling. Het is een minimalistische architectuur  door Humberto Hermeto Arquitetura, elegant en smaakvol ontworpen.

Modern interieur in het luxe huis

modern-luxe-huis-brazilië

modern minimalistisch huisontwerp

modern-minimalistisch-huis

moderne glazen gevel – minimalistisch huis in Brazilië

modern-huis-design-glazen gevel-graniet vloer

luxe interieur

modern huis interieur

modern buitenzwembad

modern huis zwembad

moderne luxe huis blauwdruk

modern-luxe-huis-brazilië-blauwdruk