Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Moderne zuivelhut in Madrid, Spanje

Sennhütte Spanje moderne architectuur

Dit huis is er een moderne zuivelhut, recent gebouwd in La Mortaleja, wijk Alcobendas in Madrid, Spanje. Het woonoppervlak is 875 vierkante meter en biedt veel leefruimte en enkele bijzondere functies. Je ziet een artistieke benadering op de gekleurde gevel, terwijl het interieur onder de indruk is van de minimalistische inrichting.

Moderne zuivelhut met een spannend, kleurrijk ontwerp

moderne tuin zwembad

De mix van wit, rood en grijs op de gevel maakt het huis spannender. In de achtertuin weerspiegelt het water in een buitenzwembad de gevel. Een gezellige zithoek onder een luifel belooft aangename uren in de natuur. Een rij hoge bomen schermt de tuin af en beschermt het privégedeelte van de eigenaren. Palmbomen en ingemaakte bloemen contrasteren met de verder lage vegetatie. Een grindpad verdeelt het gazon in tweeën en leidt naar de andere tuin voor het huis, die is versierd met een interessant bloembeeldhouwwerk. de moderne zuivelhut kijkt open door de glazen schuifdeuren.

Moderne zuivelhut met elegant interieur

Sennhütte-woonkamer-modern-inrichting

Sennhütte-moderne-interieur-woonkamer

Binnen maakt de indruk? moderne zuivelhut met ruime kamers verdeeld over vier verdiepingen. De woning heeft een eigen lift waardoor het makkelijker is om door de verdiepingen te bewegen. De entree, de gastenbadkamer, grote foyer, eetkamer en een terras met een comfortabel ingerichte eethoek bevinden zich op de begane grond. Het kleurenpalet is neutraal gehouden – wit, zwart, bruin en beige worden op een elegante manier gemengd. Het meubilair was in een minimalistische stijl – eenvoudig maar elegant. Op de eerste verdieping bevinden zich de gastenkamers, de personeelsruimte, zelfs een bioscoopzaal, een garage en een fitnessruimte. Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers. De groene omgeving, het artistieke interieur en de vele kamers maken deze Sennhütte perfect voor een gezin

Door KH Christova

modern achtertuin tuinontwerp

moderne zwart-witte keuken

Sennhütte-moderne-zwart-wit-keuken

moderne verlichting in de woonkamer

Sennhütte verlichting woonkamer

Woonkamer met uitzicht op de tuin

Sennhütte-glazen wand-mooie-tuin

elegante tuinmeubelen

Sennhütte Spanje Patiogebied

Gevel – moderne zuivelhut

moderne-architectuur-Sennhütte-gevel

moderne minimalistische badkamer

minimalistische-badkamer-zwart-wit

minimalistische slaapkamer

ruime-slaapkamer-minimalistische-deisgn

Lift in de moderne Sennhütte

Sennhütte binnenlift