Architectuur, interieurontwerp, droomhuizen

Scandinavisch interieurdesign in Denver, Colorado

Scandinavisch interieurdesign - stijlvolle keuken

Dit typische Scandinavisch interieurdesign komt uit Denver, Colorado, VS. De woning is gebouwd in 2011. Het is een eengezinswoning die staat voor moderne architectonische oplossingen en innovatieve ontwerpideeën. Deze residentie in stedelijke stijl is meer dan alleen een huis – het is een kunstwerk. De enorme uitgestrekte interieurs maken dit huis nog groter dan het is. Het interieur is gewoon geweldig – gemaakt van de beste materialen.

Keuken en woonkamer zijn met elkaar verbonden

Scandinavisch interieurdesign - open haard

Een van de beste eigenschappen van deze Scandinavische interieurdecoratie is de stijlvolle zwevende trap met glazen balustrade. Het verbindt op discrete wijze de twee verdiepingen van het huis en maakt het huis nog chiquer en luxer. De keuken zelf is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt en is gemaakt van hoogwaardige materialen – Bosch-apparatuur. Het ontwerp is zeer elegant en toch modern en innovatief. Dit spectaculaire Scandinavisch interieurdesign  kan ons niet verrassen met pracht en schoonheid.

Houten vloer als onderdeel van Scandinavisch design

Houten vloeren in Scandinavisch interieurdesign

Bovendien is dit Scandinavische interieurontwerp fascinerend praktisch en functioneel. Alle kamers zijn op een bijzondere manier gepositioneerd om de bewoners volledig van dienst te zijn. Het project omvat ook hoogwaardige mechanische systemen en hoogwaardige keukens. De elementen hebben een mooie moderne uitstraling die past bij het interieur. De low-e ramen zijn een zeer creatieve keuze voor dit type architectuur. Dit is absoluut de toekomst van Scandinavisch interieurdesign. Het is in alle opzichten perfect.

Interessante glazen wand in de keuken

Scandinavisch interieurdesign - moderne keuken

Samenvattend kan ik zeggen dat dit Scandinavische interieur onconventioneel en toch uiterst comfortabel is. Het combineert verschillende functies uit verschillende stijlen en architectonische oplossingen en behoudt zijn eigen authenticiteit. Het is een stadsresidentie die zich onderscheidt van de naburige huizen. Het heeft een heel bijzondere stijl en vorm, zeker het mooiste huis binnen een paar kilometer. Als je mij vraagt ​​wat dit doet? Scandinavisch interieurdesign zo buitengewoon – ik zou zijn prachtige uniciteit moeten zeggen.

Rebecca T.

Recreatiegebied - Scandinavisch interieurdesign

De bontdeken op de bank geeft ook een Scandinavische flair

Badkamer - Scandinavisch interieurdesign

Moderne witte badkamer

interessante deur in dit Scandinavische interieurontwerp

Interessant deurontwerp

lichte tinten in Scandinavisch interieurdesign

Houten schuifdeur in huis met Scandinavisch design

Schuifdeur in huis met Scandinavisch design

Moderne keuken met Scandinavische flair

ruime kamer in Scandinavisch design

Scandinavisch keukendesign

Huis met Scandinavische architectuur – vooraanzicht

Scandinavisch exterieurdesign van het huis