Architectuur, interieurontwerp

Appartementontwerp zorgt voor balans tussen traditie en moderniteit

Ontworpen door Pitsou Kedem Architects

Jaffa Appartement Ontwerpidee Israël

Dat Plat ontwerp in Jafa is gevestigd in een heel oud gebouw in de buurt van de oude haven in Tel Aviv, Israël. Het kijkt uit over de Middellandse Zee en ademt de sfeer van de oude stad. Pitsou Kedem Architects Studio heeft het appartement met succes gerenoveerd en omgevormd tot een modern appartement, met behoud van de authentieke stijl.

 Platte ontwerpidee uit Israël

Appartement Tel Aviv Israël Uitzicht Zee

Het idee achter het project is dat sommige delen van het oude gebouw die in slechte staat waren, worden hersteld. Stenen muren, gewelfde bogen en gesegmenteerd plafond werden gecombineerd met moderne, eenvoudige witte meubels om dat te maken Plat ontwerp ziet er eigentijds uit. Om het uiteindelijke effect te bereiken, hebben de ontwerpers zorgvuldig de juiste meubels gekozen qua kleur en materiaal. De moderne meubels blijven op de achtergrond zodat de vreemde mix er goed uitziet.

Modern appartementontwerp – restauratie van het oude gebouw in Tel Aviv

Woonkamer appartement Israël glazen wand

modern-eetkamer-gerenoveerd-appartement-Israël

Eenvoudige heldere lijnen en een ruime woonkamer bepalen dat Plat ontwerp. Het meubilair is eenvoudig, gemaakt van natuurlijke materialen en in een overwegend neutrale kleurstelling. De muren zijn wit geschilderd zodat de mooie oude bakstenen muur goed tot zijn recht komt. Een paar gekleurde tapijten, die zijn versierd met motieven uit het Middellandse Zeegebied, dienen als accent. Een groot terras met houten vloeren en comfortabel terrasmeubilair met kussens kijkt uit over de zee. De slaapkamer heeft een bijna volledig glazen wand waardoor er veel zonlicht de kamer binnenkomt. Verlichting speelt een grote rol in het interieur en vooral in de keuken en eetkamer is er discrete wandverlichting aangebracht om een ​​gezellige sfeer te creëren.

Van KH Hristova

Modern gerenoveerd appartement in Israël

modern-gerenoveerd-appartement-interieur

Zwart keukeneiland – renovatie appartement

donker-zwart-keuken-eiland

Gerenoveerd appartement in Israël

Appartement Jaffa Israël

Witte badkamer met moderne douche

Jafa appartement-wit-badkamer-douche

Elegante witte slaapkamer

elegante witte slaapkamer

Oud huis met bakstenen muur in Israël

Bakstenen muur oud huis Israël

Gerenoveerd appartement in Israël – eetkamer

Eetkamer-witte kroonluchter-gerenoveerd-appartement