Architectuur, interieurontwerp

‘Grangegorman Residence’ is een stijlvol minimalistisch huisontwerp

Compacte moderne architectuurresidentie van ‘ODOS’ architecten

 spannend huisontwerp - huis in Dublin

Compacte moderne residentie contrasteert met de anders traditionele architectuur in Dublin. Dat Huis ontwerp is ontworpen voor een motorliefhebber door de ODOS architecten en biedt een ruime leefruimte in combinatie met een werkplaats. Het buitenprofiel van het huis is strikt rechthoekig zonder decoratie. Een patio op de begane grond en een ‘verborgen’ ruimte op het dak verbinden de binnen- en buitenruimtes.

Stijlvol huisontwerp voor motorfans

moderne architectuur - gevel

De werkplaats en garage bevinden zich op de begane grond – ze zijn slim verborgen achter een systeem van witte paneelwanden. Om de inrichting uniform te laten lijken, is ook de woonkamer op de tweede verdieping met paneelwanden afgescheiden van de rest van de kamers. Horizontale en verticale elementen zorgen voor spanning. Het interieur van de moderne Huis ontwerp is gekozen in het wit om bij het buitenleven te passen. Lichte houten vloeren en grote planken zijn geïntegreerd in de trap – dankzij een geselecteerde collectie kunstwerken, boeken, dvd’s en cd’s ziet de woonkamer er comfortabeler en persoonlijker uit. De verbinding tussen binnen en buiten in de context van het minimalistische huisontwerp wordt gecreëerd door een interessante configuratie van rechthoekige vormen en volumes. De algemene indruk is van een moderne, volledig functionele stadsresidentie.

Spannend huisontwerp in Dublin

Boekenplanken - minimalistisch huis

Grote glazen ramen laten het zonlicht binnen in de moderne woning en onthullen een prachtig uitzicht. Een aangename buitenruimte met een gezellige zithoek belooft vele aangename uren buitenshuis. De privé slaapkamers en badkamers bevinden zich op de eerste verdieping. de minimalistische Huis ontwerp van de ODOS architecten kan de privacy van de eigenaar beschermen dankzij een eenvoudig systeem van rolluiken.

Van Jazo

modern minimalistisch interieur

moderne architectuur -wit interieur

moderne glazen deur in minimalistisch huis

moderne glazen deur in minimalistisch huis

modern huis – interessante gevel

modern huisontwerp - interessante gevel

minimalistische huis schets

minimalistische huis blauwdruk