Architectuur, interieurontwerp

Het innovatieve ontwerpbureau – Argonauten G2 GmbH

innovatief kantoorontwerp door Ern + Heizl Architects

Dit innovatief kantoorontwerp zal in 2006 worden voltooid in Berlijn, Duitsland. Argonauten G2 GmbH is een buitengewoon project van Christiane Ern en Simeon Heinzl. De architecten hebben een ongelooflijk nieuw, innovatief voorbeeld van een modern exemplaar Kantoorinrichting gepresenteerd, met hun verbeteringen in functionaliteit, stijl en comfort.

Futuristisch kantoorontwerp

futuristisch kantoorontwerp

Een van de interessante dingen hierover innovatief kantoorontwerp is de keuze van meubels. De verschillende ruimtes in de lobby en andere delen van het kantoor zijn niet van elkaar gescheiden door muren, maar door verschillende op maat gemaakte meubels. De planken en scheidingswanden zijn toepassingsspecifiek, MDF, gemaakt van wit gelakt hout, modulaire meubelsystemen. In dit geval is het goed dat er meubelen op maat worden gebruikt, omdat de meubelen op verschillende plaatsen worden geplaatst waar het moet worden aangepast. Ze hebben verschillende hoogtes en stijlen, maar verbinden de verschillende kamers op een heel bijzondere manier met elkaar. Het ontbreken van muren maakt het gebied groter. Door de witte kleur van de muren zien de verschillende delen van het kantoorontwerp er op ware grootte optimaal uit.

Stijlvol kantoorontwerp in Duitsland

stijlvol kantoorontwerp in Duitsland

Het concept hiervan futuristisch kantoorontwerp is de architectonische uitdrukking van mobiliteit. Sommige meubels zijn gemaakt van ongelooflijk lichtgewicht materialen en kunnen worden herschikt om aan de behoeften van de gasten te voldoen. De te grote ruimte geeft een fijn gevoel van comfort en vrijheid. Deze mooie  innovatief kantoorontwerp lijkt in niets op wat we gewend zijn te zien, eigenlijk is het precies het tegenovergestelde.

Smaakvolle meubelen op maat

Maatwerk meubelen op kantoor

De verfijnde, gebogen lijnen van het meubilair en de lichte, stijlvol kantoorontwerp staat voor een idee van vrede en vreugde.Het ontwerp is een perfecte aanvulling op het doel van architectuur. Het moderne idee van een kantoor is niet dat opgestapelde plakkerige oude meubels en de geur van schimmel. Het is de schone, moderne, uitgebreide Kantoor ontwerpconcept en wordt in alle opzichten vertegenwoordigd door deze getalenteerde Duitse architecten.

Rebecca T.

Foto’s door Stefan Müller, Berlijn.

Ontworpen door Ern + Heinzl Architecten

minimalistisch ontwerp

minimalistisch kantoorontwerp

Comfort en vrijheid in kantoorinrichting

Comfort en vrijheid in een futuristisch kantoorontwerp

futuristisch meubeldesign op kantoor