Architectuur, interieurontwerp

minimalistisch compact kantoormeubilair voor effectief werken

modern-kantoorgebouw-architectuur-minimalisme

Mori x hako is minimalistisch compact kantoormeubilair, die bijna volledig is gemaakt van natuurlijke materialen en bijdraagt ​​aan een elegante, gezellige en mooie werkomgeving. Als je geïnteresseerd bent in minimalisme en op zoek bent naar een interessant en praktisch idee, dan zul je dit ontwerp zeker leuk vinden.

Compacte kantoormeubelen gemaakt van natuurlijke materialen – een idee uit Japan

modern kantoormeubilair japan

Meestal leggen de Japanners meer nadruk op het praktische interieur dan op de esthetiek. Hier wordt een spannende combinatie van beide gepresenteerd – niet alleen is het hele gebouw interessant – de ene muur is volledig beplant, terwijl aan de andere kant ramen van verschillende afmetingen een moderne uitstraling geven. Binnen is elke kamer anders ingericht. Wat ze gemeen hebben zijn de open, ruime ruimtes en het gebruik van hout. de compact kantoormeubilair wordt gekenmerkt door de elegante golvende vorm van het meubel.

Compact kantoormeubilair met veel groene vegetatie

minimalistisch-compact-kantoormeubilair-hout

Vergaderruimte-modern-houten meubilair

Veel planten zijn de enige decoratie die de kamer nodig heeft. Bamboe, eiken en teakhouten meubelen zorgen voor een gezellige sfeer. De praktische compact kantoormeubilair komt goed tot zijn recht dankzij het zonlicht dat rijkelijk door de ramen naar binnen komt. Zachte natuurlijke tinten dragen bij aan een beter milieu, grote ronde kroonluchters zorgen voor extra verlichting.

Elegante verlichting draagt ​​bij aan een gezellige sfeer

moderne-ronde-kantoortafel-praktisch-houten meubelen

Het minimalistische ontwerp van UID Architecten is eenvoudig, maar elegant. In de vergaderruimte worden bijvoorbeeld verschillende modellen stoelen van hetzelfde materiaal naast elkaar geplaatst. Kleine foto’s bij de ingang zijn de enige decoratie die dit kantoor eigenlijk nodig heeft. Sommige witte meubels laten de kamer zelfs groter lijken. Het interieur is ook praktisch – alle werkplekken zijn dicht bij elkaar en veel interessante kasten en ingebouwde planken verbergen de documentatie zodat het kantoor er goed georganiseerd uitziet.

Van Abigail

Minimalisme-compact-kantoormeubilair

Moderne beplante gevel van het kantoorgebouw

modern-kantoorgebouw-geplant-gevel

minimalistisch gevelkantoor in Japan

moderne-architectuur-minimalisme-gevel

Elegante entree met veel planten

minimalistisch compact kantoormeubilair