Architectuur, interieurontwerp

minimalistisch huis in Ierland

Ontworpen door ODOS Architects

moderne minimalistische architectuur

Deze prachtige moderne architectuur bevindt zich in Dublin, Ierland. De ODOS-architecten hebben twee oude gebouwen uit de 19e eeuw samengevoegd en het resultaat is een minimalistische Huis in Ierland ontwikkelde. Traditionele en moderne architectuur zijn vakkundig gecombineerd. Het ontwerp is een voorbeeld van hoe architectuur in de loop van de tijd verandert en toch blijven de principes hetzelfde.

minimalistisch huis in Ierland combineert traditie en moderniteit

minimalistisch huisontwerp

Het grootste deel van het gips, evenals ramen en deuren, schilderijen en trappen werden bewaard. Dankzij de creativiteit van de ontwerpers werd het project in slechts drie weken tijd succesvol afgerond. De klant was enthousiast over het eindresultaat en helemaal overtuigd. Dat Huis in Ierland fascineert door zijn elegante design. De gevel ziet er ‘s nachts bijzonder aantrekkelijk uit – de ramen zijn asymmetrisch en dragen bij aan de moderne uitstraling.

Modern huis in Ierland

minimalistisch huisontwerp uit Ierland

Er is veel licht in de kamer dankzij de enorme raampartijen met bekledingsglas met UV-bescherming. Moderne vloerverwarmingen en zonne-energiesystemen verhogen de feelgoodfactor in de winter. Een innovatieve brugconstructie zorgt ervoor dat de tuin vanuit de woning bereikbaar is. Het ruime interieur laat veel ruimte voor een fantasierijk interieurontwerp. Het kleurenschema is traditioneel gekozen voor grijs zowel buiten als binnen. De neutrale tinten vormen de perfecte achtergrond voor gekleurde decoratie – dus in de toekomst hoeft de eigenaar alleen maar te beslissen over het interieur, zodat het huis comfortabel is ingericht. Dat Huis in Ierland combineert traditie en moderniteit op een creatieve manier onder één dak.

elegante gevel van modern huis in Ierland

spannende grijze gevel

modern huisontwerp – grijze vloeren

moderne glazen gevel - grijze vloer

Entree met moderne trap

moderne trap vooraan

minimalistisch huisontwerp – grijze gevel

grijze gevel

minimalistisch huis in Dublin

minimalistisch huis in Dublin