Architectuur, interieurontwerp

Modern huisontwerp in Brazilië

modern minimalistisch huis in brazilië

Deze mooie, modern huisontwerp bevindt zich in Araçoiaba da Serra, Brazilië. Het project werd in 2011 voltooid door de Marco Peres. Het is een zeer modern interessant voorbeeld van een gezinswoning. De kamerhoge ramen laten natuurlijk licht en warmte het interieur binnendringen. Deze architectonische oplossing geeft ook de mogelijkheid om je te vergapen aan het adembenemende uitzicht op het prachtige landschap. Dit modern huisontwerp combineert de eenvoud, stijl, comfort, functionaliteit en schoonheid in één huis. In tegenstelling tot anderen moderne huisontwerpen, dit heeft een heel bijzondere taak. Het doel is om comfort te creëren en bewoners de mogelijkheid te geven om te allen tijde deel uit te maken van de omringende natuur. De eenvoud van de constructie, de uitgestrekte woonkamer en de prachtige meubels dragen bij aan dit geweldige effect van het huis. Ook al is het een woning, deze plek is multifunctioneel genoeg om een ​​vakantiehuis te zijn, een werkruimte, maar ook een plek voor evenementen, bijeenkomsten of vergaderingen. Het huis is volledig uitgerust en bevat alles wat een modern huisontwerp  zou moeten hebben.

De ramen van vloer tot plafond

Ramen van vloer tot plafond

De verschillende woonruimtes in deze modern huisontwerp zijn verbonden door een discrete gang, waardoor de slaapkamers en badkamers heel anders zijn dan de andere delen van het huis. Het gebruik van overal glas maakt deze woning een tikkeltje funky, maar ook uiterst praktisch. Ook al worden de verschillende ruimtes van elkaar gescheiden door glazen wanden, de transparantie verbindt ze op een heel bijzondere, unieke manier waardoor een nog groter effect ontstaat. Dit modern huisontwerp is absoluut een van de meest innovatieve ideeën voor een huis in een afgelegen gebied.

Licht stroomt door de grote ramen in huis

minimalistisch huisontwerp in Brazilië

Marco Peres modern design huis is een zeer herkenbaar voorbeeld van een toekomstige woning. Deze architecturale oplossing zorgt ervoor dat het gebouw opgaat in de natuurlijke omgeving en maakt het ook erg warm en uitnodigend van binnen. Het brengt alles samen zonder deel uit te maken van het idee voor modern huisontwerp verlammen.

Rebecca T.

Moderne inrichting vanuit de woonkamer

moderne minimalistische meubels in de woonkamer

minimalistisch design - moderne woonkamer

modern minimalistisch interieur

Houten vloeren in de moderne gang

Tuin en zwembad op het dak van het boshuis

Tuinoverkapping in modern huisdesign

Zwembad op het dak van het huis in Brazilië

Houten trap bij de zij-ingang

modern minimalistisch design in het bos

grote glazen ramen in modern huisdesign

modern huisontwerp - minimalistisch