Architectuur, interieurontwerp

Modern paviljoen verzamelt kunstenaars in het centrum van Dubai

Paviljoen Downtown Dubai

De moderne paviljoen is een product van moderne architectuur en is gelegen in het centrum van Dubai. Het project is ontworpen en uitgevoerd door de ontwerpstudio van Mohsin Jawaheri en biedt ruimte voor discussies en ontmoetingen tussen nationale en internationale kunstenaars.

Modern paviljoen met houten meubilair

Zaal kunstenaarsvereniging interieur

Van de paviljoen bevindt zich op een praktische plek waar de verschillende kunstenaars kunnen plaatsnemen. Het is een vrijplaats voor iedereen die van kunst houdt en geïnspireerd wil worden of gewoon nieuwe creatieve mensen wil ontmoeten. Dit alles is uitgekomen dankzij moderne architectuur.

Multifunctionele ruimteverdeling in het paviljoen

Kunstenaarsvereniging interieur

Van de paviljoen voorziet de kunstenaars en bezoekers van een bibliotheek, een restaurant, een salon, een koffiebar en een bioscoopsalon, zodat ze zich op hun gemak kunnen voelen. Deze multifunctionele ruimteverdeling is een knappe prestatie en vertegenwoordigt slechts een deel van de mogelijkheden die uit deze bouwwijze voortvloeien. Het ruime open hoofdgedeelte wordt overspoeld met licht. Aan het ene uiteinde van de kamer bevindt zich een halfopen huis, waarachter de tuin is gelegen. Kleuren, texturen – alles ziet er spannender en origineler uit gezien de groene achtergrond. De minimalistische details zijn vooral terug te zien in het hoge plafond.

Paviljoenontwerp combineert functionaliteit en esthetiek

Bioscoop-modern-paviljoen-kunstenaarsvereniging

De grote tafels paviljoen nodigen u uit voor een dialoog en dragen bij aan de vorming van een gemeenschap en helpen een prachtige sfeer te creëren. Het meubilair is speciaal zo ontworpen dat de afzonderlijke ruimtes thematisch kunnen worden verdeeld en tegelijkertijd een gevoel creëren dat de ruimte groter is. De restaurants in het Midden-Oosten zijn traditioneel ontworpen om voor zoveel mogelijk mensen open en toegankelijk te zijn. Ze creëren een specifieke sfeer en maken de sfeer dynamisch en spannend. Nog een reden zodat bezoekers het idee van de ontwerper kunnen waarderen en erop terugkomen paviljoen terugbrengen.

B. Angelov

Praktisch interieur bibliotheek kunstenaarsvereniging

praktijkbibliotheek-kunstenaarsvereniging-interieur

Praktische facilitaire bibliotheek

praktische-interieur-kunstenaarsvereniging

Bouwplan-moderne kunstenaarsvereniging

Bouwplan-moderne-kunstenaarsvereniging