Architectuur, interieurontwerp

Moderne decorideeën uit de VS – huis in Hollywood

moderne-architectuur-idee-huis-californië

Het moderne huisproject is ontworpen en voltooid in 2011. De belangrijkste focus bij inrichting is comfort, fantastisch meubeldesign en glans. Het is een architectonisch wonder dat zich in Hollywood Hills, Californië, VS bevindt. We waren enthousiast over de mensen die verantwoordelijk zijn voor het prachtige ontwerpschema. Deze Vestigingsideeën uit de VS zijn modern, smaakvol en elegant.

Inrichtingsideeën uit de VS – woonkamer met witte meubels

Woonkamer-moderne-meubels-wit-interieur-USA

Het huis is perfect voor een gezin – de ruime woonkamer is ingericht met een elegante halfronde witte bank en een kleine glazen tafel. De veelkleurige bakstenen muur zet accenten. De witte vloer schijnt en reflecteert het licht van de kristallen kroonluchters. De woonkamer sluit naadloos aan op het kookeiland en de eetkamer, die eveneens zijn ingericht met overwegend witte meubels. Het kleurenschema alleen is er één Oprichtingsidee uit de VS, die geschikt is voor elk appartement of huis.

Inrichtingsideeën uit de VS – puristische slaapkamerinrichting

witte luxe slaapkamer zwarte fauteuil

De slaapkamer blinkt weer. Er stond een groot wit tweepersoonsbed met een zwartleren stoel en een tapijt van klein dierlijk bont. De kleine kleuraccenten trekken ieders aandacht. Het ontwerp komt goed tot zijn recht dankzij de glazen wand en is ook geschikt voor kleine ruimtes, mits deze grote ramen hebben en goed verlicht zijn. De inrichtingsideeën uit de VS zijn glamoureus en toch praktisch.

Inrichtingsideeën uit de VS – verlichting

Hanglamp-trapinrichting-USA

Creatieve kroonluchters passen goed bij het minimalistische interieur – zoals de kristallen kroonluchter boven de eettafel of de hanglampen boven het trappenhuis. Subtiele verlichting in de badkamer door de halogeenlampen zorgt voor een gezellige sfeer. Ook in de buitenruimte komt het zwembad goed tot zijn recht dankzij speciaal ingebouwde verlichting.

Van Abigail

moderne-luxe-woonkamer-witte-bank-bakstenen muur

Kristallen kroonluchter in de eetkamer

kristallen kroonluchter-witte-eettafel-design-USA

Woonkamer met luxe meubelen in wit

moderne-woonkamer-wit-glazen-wand

Witte leren bank en vloerlamp in de woonkamer

Woonkamer-modern-lederen bank-vloerlamp-luxe ligbad

Moderne witte keuken

moderne-keuken-eiland-design-usa

Buitenzwembad met moderne verlichting

groot-zwembad-modern-design-huis-VS