Architectuur, interieurontwerp

The Three Wall House – een dramatisch minimalistisch pand in LA

Door Kovac Architects in Los Angelism, Californië, VS 

minimalistische huisarchitectuur

Gebouwd in Los Angeles, Californië, deze dramatisch minimalistisch eigendom  werd genoemd door de makers – de Kovac Architects ” het huis met drie muren ”. Het lijkt alsof de architectuur de ruimte speelt en manipuleert. De exclusieve constructie bestaat uit lagen van eenvoudige geometrische panelen en openingen. Het huis is gebouwd op speciaal gemodelleerd terrein en is alleen te bereiken na een lange rit.

 Dramatisch minimalistisch pand Three Wall ”Huis - dramatisch minimalistisch pand in LA

De naam van het huis wordt geassocieerd met de beslissing van de architecten om het huis stap voor stap te onthullen. de minimalistische huisarchitectuur werd zo gerangschikt dat drie muren het zicht op de hele compositie blokkeren totdat je de parkeerplaats bereikt. Dankzij de verrassing en opwinding wordt de dramatische eerste indruk van het hele pand op deze manier versterkt. de minimalistische huisarchitectuur, van buitenaf bekeken,  benadrukt de ruimte en de solide constructie. De combinatie tussen massieve, ondoordringbare muren en open ruimte is ongelooflijk. Meer drama komt dankzij het scherpe zonlicht – de rechthoekige vormen werpen dynamische schaduwen op de vloer. De interactie tussen de steeds veranderende schaduw en de statische constructie bieden mogelijkheden voor oneindige abstracte combinaties. Zo kun je de minimalistische huisarchitectuur zie het als een soort sculptuur.

minimalistische huisarchitectuur

Three Wall ”Huis - dramatisch minimalistisch pand in LA

De eerste indrukken van het huis – privé, geïsoleerd eigendom – zelfs de muurverf ” Terracotta ” lijkt dicht en geeft het gevoel van degelijkheid. Maar zodra je naar binnen stapt, oogt de woning transparant, licht, ruimtelijk. Plots wordt glas het belangrijkste materiaal in de grote woonkamer. Goed beschut onder de stalen loggia oogt de brede ruimte door de glazen wanden zeer open. De verbinding met het buitenterrein is perfect – een prachtig uitzicht op een zeer goed onderhouden tuin en het uitnodigende zwembad. De tuin is georganiseerd om te passen bij de architectuur – gazons en terrassen volgen dezelfde geometrische patronen als in de minimalistische huisarchitectuur.

The Three Wall House - een dramatisch minimalistisch pand in LA

Dezelfde terracottakleur die aan de buitenkant te zien is, is ook de favoriete muurkleur aan de binnenkant. Maar daarbinnen  dramatisch minimalistisch eigendom het oogt warm en zorgt voor een gastvrije sfeer. Verder is het kleurenschema een elegante mix van wit en neutrale tinten, met zwarte accenten en meubelstukken.

Zoals je zou verwachten van een exclusief pand in Los Angeles, is dit huis gebouwd om een ​​blijvende indruk te maken.

Interieurontwerp “Three Wall” Huis

minimalistische huisarchitectuur

minimalistische huisarchitectuur

minimalistische huisarchitectuur

minimalistische huisarchitectuur

minimalistische huisarchitectuur

minimalistische huisarchitectuur

Three Wall ”Huis - dramatisch minimalistisch pand in LA

  Kovac Architecten