architectuur

Architectenhuis in Australië in minimalistische stijl door Turner

gebouw minimalistische architectuur interieur design modern zwembad kust

De moderne drie verdiepingen Architecten huis van Gymnast is gevestigd in Bingola, Australië. Het gebouw bestaat uit drie afzonderlijke bouwvolumes, die een ontwikkeling vertegenwoordigen van een traditioneel driezijdig project voor het ontwerp van de fundering, het interieur van het gebouw en de top van het gebouw. Het strandhuis kenmerkt zich door de minimalistische stijl. Het fascineert de blikken van voorbijgangers met architecturale kunst en indrukwekkend interieur- en exterieurdesign.

Modern architectenhuis in Australië – fantastisch project

architecten huis beglazing minimalistische serpentine fronton trendy design

Dat Architecten huis heeft een interessante blauwdruk. Naast de ingang van het huis is een betonnen trap die naar een kleine binnenplaats leidt. Het ontwerp toont de gedetailleerde opbouw van de afzonderlijke elementen. De buitenmuren met stenen bekleding dienen als landschappelijke keermuren. De open leefruimtes zijn als architectonisch ingebouwd element op een stevige fundering gesitueerd. Het dak boven de woonkamer klapt in om het Noordse zonlicht op te vangen en in de zomer voor schaduw te zorgen. Luifels en balustrades strekken zich uit tot de tweede woonlaag op het zuiden. Een buitenterras biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. In de slaapkamer op de tweede verdieping toont de wandbeglazing een spectaculair landschap. De hele natuur van buiten komt binnen. En dat is nog maar een van de details die het aantrekkelijke interieurdesign creëren. Dit uitzicht kan worden genoten vanuit de zuidelijke kamers, terwijl de westelijke en oostelijke gevels zijn voorzien van kleinere ramen. Hierdoor blijft de privésfeer in huis behouden en ontstaat er een gevoel van welzijn.

Minimalisme in binnen- en buitenontwerp – Architects House by Turner

beach house turner design trendy gevelbekleding binnenplaats serpentine architectuur

Het stijlvolle design blijft onomstreden. Dat Architecten huis in Australië heeft een select kleurenschema. Niet alleen de muurkleuren maar ook de meubels zijn in een minimalistische stijl gehouden. In de woonkamer op de tweede verdieping staan ​​wit gestoffeerde meubels. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het balkon, welke is ingericht met zwarte meubelen. De klassieke contrasterende kleuren zijn in het interieur effectief met elkaar gecombineerd. Het moderne designhuis heeft een tuin met exotische bomen en gazons. Een houten pad leidt naar de ingang van het strandhuis. Het mag gezegd worden dat dit architecturale kunstwerk perfect opgaat in het omringende landschap.

Kusthuis met open terras en houten bekleding 

strandhuis trendy gymnast exterieur design architectuur terrasmeubilair

Interieur in het architectenhuis

strandhuis modern interieur design interieur turner kleurenschema architectuur

Levendig beeld in de slaapkamer

strandhuis trendy interieur design architectuur minimalistisch australië wandbeglazing

Decoratief gevelontwerp met houten elementen

turner exterieur design strand huis muur beglazing trendy australië architectuur

Exterieurontwerp en decoratie gemaakt van hout

strandhuis draaier constructie hout exterieur design modern minimalistisch

De garage bevindt zich op de zolder als onderdeel van de hele architectuur

eengezinswoning architectuur draaier constructie modern garage steen tegels hout

Uitzicht vanaf de voorkant van het Turner Architects’ House

strandhaus turner architectuur locatie minimalistisch exterieur design tuin binnenplaats