architectuur

Architectuurtentoonstelling wordt gebruikt voor europallets in de woningbouw

milieuvriendelijke architectuurprojecten houten pallets

Een Architectuur tentoonstelling vond plaats in Casablanca van 4 tot 26 november. De richtlijnen en de toekomstige ontwikkeling van de verstedelijking werden vastgesteld en nieuwe interessante trends en projecten werden gepresenteerd. In de hoop een aantal belangrijke problemen in de steden van Afrika op te lossen, werden de perspectieven voorgesteld en besproken.

Architectuurtentoonstelling – constructie van houten pallets

Projecten Afrika hout materiaal

Casablanca is een modern laboratorium voor Europese architecten om te experimenteren met nieuwe concepten. Verschillende modernistische principes hebben geleid tot het ontstaan ​​van probleemgebieden – de oorspronkelijke blauwdruk voor verschillende Afrikaanse landen was om buurten te creëren met huizen van 8×8 meter. In de afgelopen vijftig jaar hebben bewoners de rol van architect op zich genomen en hun eigen woninguitbreidingen gebouwd. Het adagium dat elke Marokkaan een architect is, is in dit geval volledig van toepassing.

Het transformatieproces inspireerde hen Architectuur tentoonstelling, die alternatieve bouwprojecten moeten presenteren. De houten pallets kwamen hier te hulp – de structuur is gebaseerd op een modulair constructieprincipe en biedt de mogelijkheid om verschillende hoogtes en volumes te bouwen die de ontwikkeling van het oorspronkelijke stadsplan laten zien.

Architectuurtentoonstelling – creatieve concepten met houten pallets

Europallets woningbouw-creatief architectuurplan

De duurzaamheid van de pallets, een universeel symbool van moderne constructie, is verzacht door strategisch geplaatste verlichting. Zittingen, kussens en andere meubelen toveren de constructie om tot een gezellige woonkamer die de sfeer van een traditioneel Marokkaans interieur met succes nabootst. Net als de constructie van houten pallets, staan ​​de wijken in Casablanca open voor verdere en flexibele uitbreidingen die sociale integratie en architecturale ontwikkeling mogelijk maken. De conclusie die we kunnen trekken uit de Architectuur tentoonstelling kan trekken is dat de architectuur geenszins statisch is. Het evolueert en past zich aan aan de behoeften van de bewoners.

Houten pallets – creatieve concepten voor woningbouw

moderne architectuurprojecten

Een huis bouwen van europallets met verlichting

tentoonstelling moderne architectuur

Architectuurprojecten van Europese ontwerpers

Tentoonstelling van interieurontwerp houten palletideeën

Ruimtebesparende projecten voor het bouwen van huizen van europallets

Europallets bouwmateriaal toekomst

Houten pallets – milieuvriendelijk alternatief voor stedelijke gebieden in Afrika

Tentoonstelling architectuur projecten pallets

Architectuur tentoonstellingsprojecten – plannen en schetsen

Architectuurconcepten Europallets

meubelideeën voor europallets