architectuur

Cloud House Project – de nieuwe look van een oude dame

cloud-house-project-McBride-Charles-Ryan-studio

Cloud House Project introduceert het idee dat elk ouderwets huis kan worden gerenoveerd en veranderd met behoud van het authentieke retrogevoel. Kijk eens goed naar dit gebouw dat een sjabloon zou kunnen zijn voor uw eigen huisplan en laat de prachtige samenwerking zien tussen traditionele en innovatieve architectuur.

Cloud House-project – Basisinformatie

wolk huis nachtverlichting

Het Cloud House-project is de nieuwste update van het Edwardiaanse huis in Fitzroy North. In feite is het Edwardiaanse huis tientallen keren veranderd en bijgewerkt met nieuwe toevoegingen, maar we denken dat de nieuwste echt de aandacht zou trekken van elke architectuurliefhebber. Daarom voelen wij ons verplicht dit aan u te laten zien. De retro sfeer wordt verrijkt met een verfijnde stijl en onderscheidende flexibiliteit van alle omringende delen.

Cloud House Project – De oude klassiekers en hightech trends

wolk-huis-hout-bekleding-wolk-vormen

Het wolkenhuis kan ook worden gedefinieerd als de nieuwe look van een oude dame. De innovatieve trends op het gebied van architectuur en exterieurontwerp die voor deze transformatie – de verjonging – zijn gebruikt, worden vermengd met enkele nieuwe decors om het interieur aan te vullen. Mensen die deze cosmetische ingreep in het gebouw uitvoeren, zijn de architecten en ontwerpers van McBride Charles Ryan Studio. Met hun professionele bekwaamheid, passie, strijd voor schoonheid en de nieuwste benaderingen in het veld, hebben ze echt geweldig werk geleverd in het Australische huis.

Bewaarde retro sfeer

bewaard-retro-sfeer

De nieuwe aanwinsten voor het project Cloud House in het Edwardiaanse huis kunnen we in drie groepen verdelen. Dit type strategie is een voortzetting van de episodische transformatie van het gebouw in de afgelopen jaren. De eerste renovatie in het huis is de gevel, die onbehandeld is gelaten om de klanten respect te tonen voor de ontwikkeling van het gebied. De kamers in het gebouw zijn verrijkt met nieuwe glinsterende kleuren. Deze hebben in ieder geval bijgedragen aan de nieuwe, moderne en warme sfeer.

cloud-house-labyrint-innovative-architecture-project

Cloud House is eigenlijk gemaakt in de vorm van een doolhof dat je van de ene kamer naar de andere brengt door deel uit te maken van een prachtige kleurrijke reis. De belangrijkste zone die de verschillende paden en routes laat zien, is een schitterende rode kamer. Naast deze rode doos vind je de nieuwe keuken die wordt veranderd met geheel nieuwe, innovatieve keukenapparatuur en inrichtingsstijlen. De oude klassiekers zijn vervangen door de hightech trends.

Geometrie en symmetrie in het wolkenhuis

rode design huis renovatie

Architecten en ontwerpers van McBride Charles Ryan Studio voegen een nieuw beeld van het verleden toe aan de gevel van Cloud House door de regels van geometrie en symmetrie te volgen. De ronde vormen van de kamers zijn afgestemd op de hoekige vormen van het meubilair en het enorme rechthoekige zwembad, wat het exterieurontwerp nog luxer en weelderiger maakt.

cloud-house-innovative-architecture

De symmetrie is op een bepaalde manier te zien in het feit dat het nieuwe Cloud House doet denken aan het oude Edwardiaanse huis. De nieuwe decors benadrukken het ouderwetse idee van ruimte en gezelligheid in de retro eetkamer, die is ingericht in een oude landhuisstijl. De aanwezigheid van lak en kleine ebbenhouten planken die in een strikte volgorde zijn gerangschikt, brengen wat romantiek en authenticiteit in deze warme en originele setting.

Abigaïl

moderne-architectuur-cloud-huis-project

Edwardiaanse huisrenovatie – bloementapijt

Edwardiaans huisrenovatie bloementapijt

Edwardia huis gevel

Edwardia huis gevel

Doorsnede plan

Dwarsdoorsnedeplan voor cloudhuizen