architectuur

Containerstudio – innovatieve architectuur

Ontworpen door Maziar Behrooz

moderne studio in het bos

Dat Containerstudio is een opwindende architectuur in Amagansett, New York, VS. Het project is ontworpen door het architectenbureau Maziar Behrooz. Ontworpen als een kunstenaarsatelier en gebouwd met een eenvoudige maar elegante structuur, met een budget van slechts 60000 USD, fascineert deze studio met zijn innovatieve ontwerp. Voor de realisatie van het project werden zeecontainers met afmetingen 9′-6” x 40’x8′ aangekocht voor de waarde van 2.500USD elk.

Containerstudio – spannend idee uit de VS

moderne studio met glazen gevel

Het idee achter de Container – Studio is om de eigenaar te voorzien van een comfortabel atelier om te schilderen. Het hoofdgedeelte is open – dankzij het slimme ontwerp voel je je ook binnen vrij. Er is veel lichtinval door de grote glazen pui aan de voorzijde – de muren zijn wit geschilderd, waardoor de ruimte groter en lichter lijkt. Een prachtig uitzicht wordt onthuld, wat de schilder kan inspireren.

Innovatieve architectuur – containerstudio

gekleurde decoratie in de studio

Het interieur is uiterst functioneel, de nadruk lag op het praktische. Een moderne trap met duidelijke lijnen leidt naar de studio. De containerstudio van Maziar Behroz ziet er verzorgd uit en biedt alle ruimte voor het creatieve karakter van de eigenaar. De unieke ligging prikkelt tot de verbeelding en belooft vele gezellige uurtjes. Het is een creatieve oplossing voor een creatief persoon.

elegante ontwerpstudio

wit interieur

Interieur in het kunstenaarsatelier

modern interieur

wit interieur

Een schildersatelier

moderne studio trap

moderne studio in het bos

moderne ontwerpstudio in het bos

Atelier in het bos – blauwdruk

Kunstenaarsatelier - bouwschets