architectuur

Conversie en uitbreiding van een modern woongebouw in Melbourne

verbouwing en uitbreiding van moderne mul maart studio

Het mulhuis is een interessante verwijzing naar het populaire kapsel uit de jaren 80. Het huis verbergt een onverwacht dramatische draai aan de achterkant achter een formele houten gevel aan de voorkant. Van de Wederopbouw en uitbreiding van het huis omvatte de toevoeging van een tweede verdieping onder een interessant ingewikkeld dak dat zonnewinst en een prachtig uitzicht op Melbourne bevordert.

Verbouwing en uitbreiding van Mullet House

Woonhuis conversie wasiterung schuin dakraam houten gevel

Om het karakter van het bestaande gebouw te behouden, heeft het team van maart studio behoud de houten gevel aan de voorzijde. Aan de achterzijde voegden de architecten echter een dramatisch aflopend dak toe, bedekt met zwarte tinnen platen. Op deze manier creëerden ze ruimte voor de ramen om natuurlijk licht in de leefruimte te laten. Het dak steekt uit de aanbouw met twee verdiepingen, die de extra woon- en keukenruimte herbergt, evenals een overdekte parkeerplaats.

Verbouwing en uitbreiding van het huis door March Architects

modern woongedeelte dak houten planken schuin dak plankenvloer

Het moderne huis is gebouwd voor een gezin met drie kinderen en straalt een speels element uit. Er zijn ronde glazen dakramen gemaakt om verschillende ruimtes op natuurlijke wijze te verlichten, waaronder de speelkamer voor de kinderen. Heldere, sterke kleuren zetten accenten in het interieur, zoals het oranje in het aanrecht en hanglampen. Een glazen schuifdeur leidt vanuit de keuken naar het terras op de binnenplaats.

natuurlijk licht stroomt door de lage ramen

verbouwing en uitbreiding van huis architecten interieur woonkamer

Om de uniforme uitstraling van het huis af te ronden, hebben de architecten het exterieur en interieur bekleed met houten latten om een ​​strakke en moderne uitstraling te krijgen. De gepolijste betonnen vloer, die doorloopt naar het terras, zorgt voor een andere interessante visuele verbinding. De ringvormige plantenbakken zijn een ander speels motief.

de nieuwe tweede verdieping

architecten huisuitbreiding interieur woonkamer houten plafond

Een minimalistisch gelijkvloers huis met veel houten bekleding

fel oranje accenten

verbouwing van het huis en uitbreiding van de woonkamer maart architecten

ronde dakramen op het terras / in de kinderkamer

Conversie uitbreiding modern woongebouw terras betonnen uitsparingen

Terras en achtertuin

modern huis garage terras melbourne uitbreiding

garage

Reconstructie en uitbreiding van het huis, schuin dak, houten gevel

ingewikkeld dak

mul huis conversie schuin dak zwarte tinnen panelen

mul huis modern conversie schuin dak

modern huis hoekig dak garage uitzicht op straat architecten-maart-huis-conversie-plan-schets huis-uitbreiding-melbourne-plattegrond-plan verbouwing-huis-architectuur-kantoor-maart-Australië Mullet architecten huis verbouwen March Studio Mullet-house-remodeling-maart-architecten-plan moderne-huis-renovatie-architecten-plan-garage-dwarsdoorsnede