architectuur

De gekruiste torens in Seoul-alternatief voor de overbevolkte stad

De gekruiste torens in Seoul-alternatief voor de overbevolkte stad

interessant-project-Seoel

de gekruiste torens in Seoul / in het Engels – Cross Towers / zijn spectaculair en maken indruk met hun project dat gezinnen, zakenmensen en arbeiders in Seoul zal huisvesten. Een innovatief en interessant ontwerp dat zal helpen de leefruimte in de drukke stad te maximaliseren. Het gebouw komt te staan ​​in Yongsan – een internationale wijk waar de urbanisatie en de wolkenkrabbers echt met elkaar verbonden zijn.

De gekruiste torens in Seoul – innovatief project met een interessant ontwerp

innovatief design wolkenkrabber

Big is de architectuurstudio die de opdracht kreeg om de nieuwe wolkenkrabber te ontwerpen en te bouwen. Het project symboliseert een spannend alternatief voor de te hoge gebouwen. De stad heeft een hoogtelimiet gesteld en om dit te compenseren, hebben de architecten besloten om twee extra componenten verticaal te ontwerpen. Het idee van de Deense architecten sprak de burgemeester erg aan en binnenkort zullen de twee dat ook zijn gekruiste torens in Seoul vorm de skyline van de stad.

De gekruiste torens in Seoul – stijlvol perspectief

moderne-torens-verticale-componenten

de gekruiste torens in Seoul maak indruk met het stijlvolle bouwplan en het ontwerpconcept voor de buitenruimte. De bij het project betrokken architecten en ontwerpers versierden ook de futuristische torens met groene vegetatie. Verschillende tuinen rondom de torens. De twee extra, verticaal geplaatste componenten hebben glazen plafonds en zijn ook versierd met banken en planten.

De gekruiste torens in Seoul besparen ruimte

de-gekruiste-torens-in-Seoul

Het grootste voordeel van de bouwmethode zit in de constructie zelf: naast het overwinnen van de hoogtebeperking moeten de torens een prachtig uitzicht bieden. Een zonnestelsel zal de wolkenkrabbers in de zomer verversen en in de winter opwarmen. De leefruimte van de twee gekruiste torens in Seoul omvat meer dan 600 appartementen, studio’s, spa-salons, bibliotheken, fitnesscentra en alles wat de bewoners nodig zouden kunnen hebben.

Het Crossed Towers-project – de toekomst van moderne architectuur

gekruiste torens wolkenkrabber project

Het project van GROOT is milieuvriendelijk en is ontworpen met veel aandacht voor detail, uitstekende verlichting is ontworpen zodat de moderne architectuur tot zijn recht komt. Het ontwerp is het definitieve bewijs dat er geen obstakels kunnen worden geplaatst voordat we verder gaan.

Van Abigail

Futuristisch project – gevel

futuristische projectgevel

Wolkenkrabber op het dak Seoul

Wolkenkrabber op het dak Seoul

Moderne wolkenkrabbers in Seoul

modern-skyscraper-seoul

De gekruiste torens verlichting

de-gekruiste-torens-verlichting

Verlichting – modern bouwproject in Seoul

Kruis torens verlichting

Gebouwschets – wolkenkrabber in Seoul

Bouwproject kruistorens