architectuur

Dik natuurlijk touw als hoogtepunt in een modern kantoorruimtedesign

dik natuurlijk touw kantoorinterieur architectuur-design-zonlicht

Hierbij presenteren wij u een zeer interessante en stijlvolle designvariant voor de moderne kantoorruimte. Het heeft een vloeroppervlak van slechts 170 vierkante meter en is gelegen in het Qianshuiwan Cultural Center, Shanghai. Het oorspronkelijke idee van de eigenaar was om een ​​werkruimte te creëren die tegelijkertijd goedkoop, innovatief en aantrekkelijk is. In dit kantoor kunnen bijvoorbeeld kleine ontwerpteams of startups samenwerken. Het ontwerp is gemaakt met milieuvriendelijke materialen zoals dik natuurlijk touw.

dik natuurlijk touw kantoor interieur design architectuur design houten tafel

Het motto van het ontwerpconcept is: communicatie en creativiteit delen. De plattegrond bestaat uit een grote binnenruimte waar de meeste werkplekken zich bevinden. Aan de ene kant werd in fasen een leeszaal gebouwd van houten elementen. Aan de andere kant zie je een door een muur afgescheiden ruimte, die bedoeld is als rust- of vergaderruimte. Op deze manier zijn functionaliteit en efficiëntie geoptimaliseerd. De oorspronkelijke ruimte onder de openbare trap was te klein om te gebruiken. Volgens de ruimtelijke omstandigheden werd dit omgevormd tot een tentoonstellingsruimte voor lees- en bedrijfscultuur.

dik natuurlijk touw kantoor interieur ontwerp architectuur ontwerp plattegrond

Dik natuurlijk touw, staal en hout werden gebruikt om de moderne kantoorruimte te ontwerpen. De natuurlijke materialen domineren in de meeste bouwelementen in de kamer. Bovendien zijn ze laag in prijs en milieuvriendelijk. Om het touw te accentueren en de natuurlijke schoonheid van het materiaal te benadrukken, werd dik natuurlijk touw gebruikt als hoogtepunt voor het ontwerp.

dikke-natuurlijk-touw-kantoorruimte-architectuur-ontwerp-perspectief-leeshoek

Het innovatieve dynamische balkondersteuningssysteem met touwen is ontwikkeld als nieuwe kleding voor de kamer om het kantoor met nieuwe energie op te laden. Dik natuurlijk touw als hoofdelement in een soort hangende scheidingswand begrenst de functie van de kamer. Het geeft een ruimtelijk gevoel dat een zeer positieve ruimtelijke ervaring creëert voor kleinere werkoppervlakken. De gezellige sfeer werd bereikt met behulp van verfijnde warme tinten, artistieke verlichting en stijlvolle meubels met rechte lijnen.

dik-natuurlijk-touw-kantoorruimte-ontwerp-architectuur-balk-ondersteuningssysteem

De kamer maakt indruk met zijn natuurlijke kleuren en ongebruikelijke vormen. Dik natuurlijk touw, staal en hout harmoniëren met de hanglampen en de moderne kantoorruimte. De extravagante leeshoek met brede houten trap is goed toegankelijk en uitnodigend. De architect ontwierp de perfect uitgebalanceerde proporties van de werkplekken om een ​​duidelijke boodschap te delen: werken in deze kantoorruimte moet vooral leuk zijn.

dikke-natuurlijk-touw-kantoorruimte-architectuur-ontwerp-leeshoek

Blader door de galerij en maak een kleine rondleiding door deze inspirerende creatie van goede architectuur.

dik-natuurlijk-touw-kantoorruimte-ontwerp-architectuur-ontwerp-buitenaanzicht

dikke-natuurlijk-touw-kantoor-interieur-design-wand-design-verlichting-stalen-lampen

dikke-natuurlijke-touw-kantoorruimte-ontwerp-architectuur

dikke-natuurlijk-touw-kantoorruimte-architectuur-design-verlichting-glazen-lampen

dik-natuurlijk-touw-kantoorruimte-architectuur-design-verlichting-glas

dikke-natuurlijke-touw-kantoorruimte-architectuur-design-verlichting

dik-natuurlijk-touw-kantoorruimte-architectuur-design-avondlicht

dik-natuurlijk-touw-kantoorruimte-ontwerp-architectuur-originele-staat

dikke-natuurlijk-touw-kantoorruimte-architectuur-ontwerp-plattegrond-vol

* De kantoorruimte is ontworpen door “Usual Studio + ten-arch” en de ontwerper is LIN Jing Rui