architectuur

Een buitengewoon boothuis in Canada

buitengewoon-huis-water-canada

Fotografen van Peter Fritz Photography Studio presenteren ons graag enkele foto’s die een buitengewoon boothuis in Canada. Dit is een geweldige woning aan het water met een prachtige gevel en een uiterst stabiele kelder. Het botenhuis is eigenlijk knus genoeg om hier te wonen en het weekend of de vakantie door te brengen. Als je de tijd wilt nemen om te ontspannen.

modern houten botenhuis

modern-boothuis-hout

Het boothuis, genaamd Muskoka Botenhuis, is van Christopher Simmonds Architect Studio ontworpen en gerealiseerd, beheerd door Christopher Simmonds. Hij is de hoofdprojectmanager van dit romantische en creatieve boothuis. Het is een landelijke residentie met een prachtig uitzicht, afhankelijk van het seizoen. In de zomer kan een vakantiereis naar deze prachtige plek fascinerend zijn.

prachtig botenhuis in Canada

mooi-houten-huis-water-canada

Muskoka Boathouse is iets meer dan een drijvend huis gemaakt van de beste kwaliteit hout (teak en bamboe). Het is een retro constructie en is gelegen aan Muskoka Lakes, Ontario, Canada. Nabij een rijk bos met prachtige natuur. Het project voor dit botenhuis werd voltooid in de herfst van 2007, toen de sfeer nog romantisch en warm was – onder de goudbruine en oranje tinten van de gevallen bladeren.

woonboot canada

Het huis aan het water is buitengewoon briljant en geweldig tijdens de avonden en nachten. Door de kunstmatige verlichting ziet het eruit als een stralende ster. Een stralende ster die in het water viel. Het exterieurontwerp en het terras in het water laten de bewoners van deze romantische setting voor het huis zitten en genieten van enkele rustige momenten.

Abigaïl

Interieurinrichting in het boothuis

    interieur botenhuis

Houten bekleding

houten bekleding boothuis

slaapkamer

slaapkamer boothuis

houten vloer-details-drijvend-huis-canada

houten-huis-aan-het-water-canada

magische verlichting

Muskoka Boathouse door Christopher Simmonds Architect Studio

plan-houten-huis-aan-het-water-Muskoka

plan Muskoka Boathouse

plan-Mukoka-Boathouse-Christopher-Simmonds-Architect-Studio