architectuur

Een huis in art-decostijl in New York

modern huis in art-decostijl - gevel

“Atlantic Beach” is een strand aan de zuidkust van Long Islan, buiten New York City. Het bestaat voornamelijk uit eenvoudige huizen uit de jaren 1920 en ’30 in Tudor-, Spaanse en Art Deco-stijlen, maar in de afgelopen tien jaar zijn veel van deze oude huizen gesloopt en vervangen door grotere moderne huizen. Hier is een voorbeeld van een nieuwe, moderne:  Huis in art-decostijl nabij de kust van de Atlantische Oceaan.

Een moderne Huis in art-decostijl

stijlvol huisontwerp - gevel aan de voorkant

Die 3.600 vierkante voet Huis in art-decostijl genaamd Kowalewski Residenz is een poging om een ​​duidelijk modern huis van steen, stucwerk, staal en glas in te passen in de dorpscontext. Het is een luxe woning die een relatief gesloten “smalle” gevel heeft en iets breder is gebouwd dan het voormalige huis op het terrein. De gevel aan de straatkant heeft een verzameling gematteerde en transparante ramen die doen denken aan de minimalistische buitenkant van het dorp.

Spannende moderne architectuur in art-decostijl

modern dakterras - luxe

Ontworpen als een huis voor een gezin met twee jonge kinderen, deze Huis in art-decostijl is een moderne faciliteit en wordt verlicht door veel ramen. Het open concept op de begane grond is zeer geschikt voor casual wonen en biedt maximale verbinding naar buiten, terwijl privacy wordt geboden op de tweede verdieping met vier slaapkamers en drie badkamers. De trap leidt naar boven en naar een dakterras met een prachtig uitzicht op het eiland en de zee. Het is een zonnige gastenkamer op de derde verdieping die uitkomt op het grote dakterras aan de rechterkant.

moderne trap in de woonkamer

modern interieur - gekleurde woonkamer

interessante gevel van het huisontwerp

Kunsthuis in New York - blauwdruk