architectuur

Een landhuis aan het meer – moderne architectuur uit Canada

moderne architectuur villa in het bos

Deze mooie Landhuis aan het meer bevindt zich in Bowen, Canada. Het eiland is vooral bekend als een vakantiebestemming onder de inwoners van Vancouver, aangezien de veerboot vanuit Horseshoe Bay in West Vancouver slechts 20 minuten duurt. Het rustige, beboste eiland biedt een aantal populaire zwemstranden en jaarlijkse zeil- en kajakraces. Het nabijgelegen regionale park Crippen heeft verzorgde wandelpaden en picknickplaatsen.

Moderne architectuur – een landhuis aan het meer

Houten villa aan het meer modern exterieurontwerp

Het is een perfecte plek voor een ontspannen toevluchtsoord dat dit gebouw aan het meer biedt. Dat Landhuis aan het meer is ontworpen door het in Calgary gevestigde architectenbureau Sturgess en werd gebouwd voor een stel en hun twee kinderen, bezoekers en grootouders. De studio staat bekend om hun innovatieve, duurzame en praktische projecten. De 20 medewerkers worden geleid door de klant Jeremy Sturgess, die voor zijn projecten brede erkenning en talrijke prijzen heeft gewonnen. Ze wonnen in 1999 een nationale wedstrijd voor het masterplan voor de bruggen en tegenwoordig zijn ze een van Canada’s belangrijkste architecten- en stedenbouwkundige ontwerpbureaus.

interessant designhuis in Canada

moderne exterieur design gevel houten villa

Het team besloot het gebouw op te splitsen in een hoofdverblijf en een gastenverblijf. Dat Landhuis aan het meer kijkt uit op het noorden op een steile klif en kijkt uit op Howe Sound (netwerk van fjorden ligt direct ten noordwesten van Vancouver). Omringd door de natuur met water, lijkt het alsof alleen het dak zijn aanwezigheid in het landschap markeert. De woning heeft een interessant bouwplan – dankzij de glazen gevel kunt u volop genieten van het adembenemende uitzicht.

modern interieur – een villa in Canada

moderne houten villa woonkamer

De twee delen van het huis zijn verbonden door een houten luifel met cederhouten dakspanen en een koperkleurig dak. Van daaruit kunt u het beste genieten van het prachtige uitzicht. De ingang leidt naar een beschut terras dat uitnodigt om te ontspannen.

moderne interieur keuken in houten villa

modern interieur open haard in woonkamer

moderne architectuur van een houten villa aan het meer

Landhuisterras - moderne designoplossing

modern innovatief houten villa-ontwerp