architectuur

Een lichte klinkergevel en glas kenmerken de architectuur van dit huis in Bellport

Lichte bakstenen gevel raamfronten plat dak huis gazon boom

Het prachtige huis dat we vandaag presenteren is gebouwd aan de zuidkust van Long Island en maakt indruk met zijn prachtige locatie. Het uitzicht op het vaarwater en de passerende boten opent zich vanuit het huis en de tuin. Vanaf de oever daarentegen wordt het zicht op het huis en de lichte klinkergevel met glazen puien onthuld. Het huis met plat dak onderbreekt de bomen en dient na zonsondergang als een soort lantaarn ertussen. Op de warme zomerdagen kunt u zwemmen in het grote zwembad en voor de winterdagen dient de lichte klinkergevel als goede thermische isolatie.

glazen puien zicht op de buiten zwembadtuin

Het huis is ontworpen door Toshihiro Oki architect en opgevat als een sociale ontmoetingsplaats voor de eigenaar en zijn familie en vrienden. De entree, woonkamer, eetkamer en keuken delen een gemeenschappelijke ruimte en worden beschouwd als het sociale centrum van het huis. Glazen schuifdeuren verbinden deze open ruimte met het terras en de tuin en zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Het huis en de bijbehorende tuin met zwembad bieden veel uitgaansmogelijkheden voor de bewoners en hun gasten. Daar kun je in het weekend ontspannen en bijkomen van de lange werkweek.

plat dak huis heldere klinker gevel glas harmonieuze verbinding

Binnen heeft de woning in totaal vijf slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Op deze manier kunnen gasten hun privacy behouden. De kamerhoge ramen in elke slaapkamer geven toegang tot de buitenruimte en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. Er is slechts één slaapkamer op de tweede verdieping van het huis, die een eigen dakterras heeft met een overkapping en een prachtig uitzicht.

Huis met plat dak, lichte klinkergevel, gazon, uitzicht op de oceaan

De lichte klinkergevel is gemaakt van speciale bakstenen die bestand zijn tegen de zoute, vochtige lucht en de kou in de winter. Ze dienen dus als een goede warmte-isolatie die bijdraagt ​​aan een efficiëntere verwarming en koeling. De stenen volgen geen exact patroon en creëren daardoor een unieke uitstraling. In sommige kamers gaat de gevel ook over in het interieur en zet mooie accenten in het interieur.

heldere bakstenen gevel van binnen buiten kamerhoge ramen uitzicht

De vloeren zijn gelegd met travertin natuursteenplaten, waaronder vloerverwarming is aangebracht. Hierdoor kan de woning ondanks de raamfronten optimaal verwarmd worden in de herfst en winter. Daarnaast heeft het travertijn een mooie, natuurlijke uitstraling die prachtig harmonieert met de lichte bakstenen.

gang kamerhoge raam kleurrijke muurschildering

lichte slaapkamer kamerhoge ramen uitzicht tuingordijnen

slaapkamer privé terras houten hek glazen wand

slaapkamer houten lambrisering muur raam vloer tot plafond

heldere klinker gevel tuinplanten

gang tussen gebouwen, glazen schuifdeuren, lichte klinkers

klinkermuur helder witte deur

lichte klinkers in moderne travertin vloerplaten met wanddesign

heldere klinkergevel plat dak huis tuinplanten

keuken metro tegels keuken achterwand RVS werkbladen keukeneiland

slaapkamer tweede verdieping terrasoverkapping

Platte dak huis gazon zwembad moderne glazen wanden

heldere klinker bakstenen gevel raamfronten gekleurde accenten verlichting

perceel huis bellport

begane grond plattegrond kamers poolhouse bellport

tweede verdieping plattegrond bellport house

* Een project van Toshihiro Oki architect