architectuur

Een modern spa-ontwerp drijvend op het water

modern spa-ontwerp zwembadwater

Toen de Duitsers bij “Wellness centrum“Denk, denk aan” Wehberg “- tenminste degenen die in de stad Wolfsburg waren. Met zijn moderne drijvende Spa-ontwerp heeft de Architect Max Wehberg Een revolutie in de architectuur van de boothuizen en de manier waarop de lokale bevolking zichzelf kan verwennen (en iedereen die het geluk heeft dit wellnesscentrum te bezoeken). De zachte golven wiegen deze 8600 vierkante meter grote structuur terwijl dat modern spa-ontwerp inside biedt de gasten de luxe die ze willen. De zeldzame uitzichten omvatten het verwarmde buitenzwembad, terras, fitness, solarium, massage- en behandelkamers.

drijvend spa-ontwerp met een groot zonnig terras

max-wehberg-design-wellness-terras

Tussen de trainingen en behandelingen door kunnen bezoekers zonnebaden op het prachtige terras of een wandeling maken door het solarium.

modern spa-ontwerp

modern spa-designterras

Ook als je gewoon op zoek bent naar een plek om rond te hangen en te ontspannen, is het terras een aangename plek om even uit te rusten of een koud biertje te drinken met een goede vriend. Het enige probleem is de locatie. De drijvende Spa-ontwerp zelf is een ongelooflijk luxe plek om te zijn, maar de industriële stad Wolfsburg biedt een minder aantrekkelijk decor.

De stad Wolfsburg op de achtergrond

wehberg-modern-spa-design-wolfsburg

verlichting

wehberg-wolfsburg-wellness-centrum

industriële achtergrond

wehberg-modern-spa-design