architectuur

Een moderne hut biedt rust en comfort

Door Gudmundur Jonsson Architectuur in Oslo, Noorwegen

 nieuwe huis ontwerp hut

Verrassend genoeg deze moderne hut ontwikkeld voor de massamarkt. Het idee van de architecten is dat dit ontwerp geschikt is voor vrijwel elke omgeving. De eenvoudige constructie van geprefabriceerde onderdelen maakt een snelle constructie op de werf mogelijk in vergelijking met de andere soorten constructies. Deze moderne hut is eigenlijk een gebouw van één verdieping dat uit twee delen bestaat. Het hoofdbestanddeel is bekleed met hout, zodat de hut harmonieus opgaat in de natuur. Van de buitenkant ziet het landhuis er wat bescheiden uit, maar het trekt aan met zijn eenvoudige vorm. U kunt terrassen aanleggen of een dakterras aanleggen waar u echt van het uitzicht kunt genieten. Grote glazen ramen laten hier licht binnen moderne hut.

Moderne hut met een eenvoudig ontwerp

 modern huis - glazen gevel

Het woongedeelte bevindt zich in een paviljoenachtige structuur met een glazen gevel. Deze moderne hut lijkt open en het ruime interieur is ingericht in het geluid met de hoofdgedachte. Zoals deze voorbeelden laten zien, kan elke hut door de eigenaar opnieuw worden ontworpen om zijn of haar individualiteit te weerspiegelen. De slaapkamers zijn gescheiden van het woongedeelte en beschermen zo de privacy van de bewoners.

Moderne cabine biedt comfort en stijl

 modern huis in het bos - woonkamer

Het concept achter dit ontwerp is dat ene moderne hut die het nodige comfort en stijl biedt. Het is weerbestendig en stabiel, dus geschikt voor elk seizoen. Regen of zon, deze villa biedt u een ruimte om te ontspannen.

Van Jazo

Foto’s: Jiri Havran

modern interieur met open haard in woonkamer

Moderne woonkamer met open haard, leren meubelen en houten vloer

elegant vakantiehuis met houten gevel

Elegant zomerhuis met houten gevel

moderne glazen gevel in een stijlvolle hut