architectuur

Eengezinswoning met tuin en creatief gevelontwerp

moderne architectuur gevelverlichting tuinpad

Dit  Eengezinswoning met tuin is een waar kunstwerk. Het idee achter het project is heel eenvoudig – een gezellig gebouw ontwerpen dat zich opent naar de omgeving en toch het privégedeelte van de huiseigenaar beschermt.

Eengezinswoning met tuin – creatief gevelontwerp

moderne eengezinswoning in het midden van een boskubusvorm

 Gebouwd door de Poolse architecten 81.WAW.PL, de Eengezinswoning met tuin  ligt midden in de natuur en omgeven door bomen. Het prachtige landschap inspireerde de architecten voor hun ontwerp. U heeft gekozen voor een zogenaamde kubusconstructie. De constructie heeft de vorm van een kubus en lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. Maar de eerste indruk is verkeerd – de architecten hebben een aantal ramen in het project geïntegreerd, die veel zon in het interieur laten en een interessant samenspel van licht en schaduw creëren. Elke kant van het huis ziet er anders uit en de kleine ramen lijken op een Tetris-spel. ‘s Avonds wordt de gevel verlicht, wat voor interessante accenten zorgt.

Eengezinswoning met tuin – ontwerpideeën met stenen

Kiezelstenen huis tuin stenen gras

Dat Eengezinswoning met tuin opent naar de omgeving – de zuid- en noordzijde van de gevel zijn rijkelijk beglaasd. Niet voor niets is dit precies waar de woonkamer zich op de eerste verdieping bevindt. Een open haard, twee witte banken en een tapijt met zebrastrepen zijn de enige meubels die je nodig hebt. Er was helemaal geen versiering, zodat het prachtige landschap nog beter geaccentueerd kan worden. Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamers. In de tuin is een interessant tuinpad van kiezels en plavuizen aangelegd. Het pad bootst de vorm van de ramen na en complimenteert de moderne architectuur. Voor de ingang van het huis kozen de architecten voor een rotstuin in Japanse stijl. Terrasmeubilair van metaal biedt de mogelijkheid om buiten te ontspannen. Het is een droomhuis dat je weer zal verrassen.

Huis met glazen gevel en grote patio

Houten tuinbank huis schuifdeuren woonkamer uitzicht

Rotstuin – creatief idee in Japanse stijl

Huis Tuin Stenen Japanse Stijl Patio Klimplanten

Optische illusie door kleurcontrasten

Huis entree witte muur glazen gevel

Verlichting van de gevel

Huis gevelverlichting prachtige omgeving