architectuur

Exotisch idee voor barinrichting uit Vietnam

modern-bar-interieur-idee-Vietnam Foto’s: © Phan Quang

Een exotische Bar interieur idee uit Vietnam maakt indruk met een slimme combinatie van interessant design en goede verlichting. Droom met ons mee en maak een virtuele reis door deze interessante constructie! De Nw Bar ligt aan een meer, in de nabijheid van een café met dezelfde naam – wNW Cafe. Om een ​​zeker contrast te krijgen met het interieur van het café, is de bar gebouwd als een gezellig, gesloten gebouw. Door de moderne Bar interieur idee Je kunt er niet alleen ‘s avonds gezellig genieten van een drankje, maar je kunt er ook concerten, verschillende shows en zelfs familiefeesten organiseren.

Modern barinrichtingsidee – unieke constructie

exclusief barmeubel bamboe Foto’s: © Phan Quang

Voor het interieur is gekozen voor een bamboestructuur – deze interessante Bar interieur idee creëert een unieke sfeer. Het gebouw strekt zich uit tot een hoogte van 10 meter en een diameter van 15 meter, wat voldoende ruimte biedt voor alle gasten. Het grote frame is gemaakt van 48 geprefabriceerde units. Elke unit bestaat uit verschillende individuele elementen gemaakt van bamboe. Het gebouw maakt gebruik van de milieuvriendelijke energiebron – de wind en het koele water van het meer om een ​​natuurlijke “airconditioning” te creëren. Op het dak is een gat gelaten met een diameter van 1,5m voor de warme lucht.

Modern idee voor barinrichting en geweldige verlichting

moderne bar interieur idee verlichting Foto’s: © Phan Quang

Als een nieuwe architecturale constructie voegt het nieuwe gebouw van de bar toe aan het oude café-huis en de twee zijn verbonden door veel overeenkomsten in de constructie. Ze zijn een merkwaardig handelsmerk van het verstedelijkte gebied geworden. Deze  Bar interieur idee door Vo Trong Nghia Architects vertoont niet alleen overeenkomsten met de modernistische, maar ook met de traditionele architectuur uit de omgeving. Het is ongetwijfeld een exotisch interieur, en toch kan het niet anders dan dat je je er echt thuis voelt. De bar is zo populair geworden dat je er zelfs conferenties kunt houden. De twee gebouwen zijn gebouwd met alleen natuurlijke materialen en zijn in harmonie met de groene vegetatie eromheen. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe je met een beetje fantasie en creativiteit tot een milieuvriendelijk project kunt komen.

Houten meubels in het interieur

exotische bamboe trappen Foto’s: © Phan Quang

Bamboe constructie bar inrichting idee

moderne bar meer bamboe Foto’s: © Phan Quang

Idee voor barinrichting – bamboe als bouwmateriaal

elegante-houten-bar-build Foto’s: © Phan Quang

Staafconstructie gemaakt van geprefabriceerde onderdelen

Bar prefab constructie blauwdruk