architectuur

Exotische luxevilla – Tantangan via mond-tot-mondreclame

luxe-villa-bali-buitenzwembad

Word of Mouth is een ontwerp- en architectenbureau dat is opgericht op het prachtige eiland Bali. Een van de nieuwste projecten van de studio is landschapsarchitectuur. Deze term staat voor de interactie tussen een spectaculair landschap, zoals het eiland Bali, en een exotische luxe villa. De omgeving van het gebouw is geweldig en het werk dat Word of Mouth architecten en ontwerpers hebben voltooid, is om geweldige architectuur te creëren die past in de natuurlijke omgeving. Villa Tantangan is een meesterwerk in de wereld van de moderne architectuur met zijn originele concept en imposante aanwezigheid. Het is een exotische luxe villa met een prachtig exterieurontwerp en een geweldige interieurarchitectuur.

Omgeving en exotische luxe Villa Tantangan in harmonie

verbinding-omgeving-luxe-villa-Tantangan

Het verhaal achter het maken hiervan Luxe villa is nauw verbonden met de geschiedenis van Word of Mouth Studio. Ze wilden de laatste indrukwekkende trends laten zien. Het concept achter de exotische luxe villa Tantangan volg deze trends – ze introduceren de milieuvriendelijke levensstijl, gecombineerd met de prachtige architectuur die alleen op zo’n prachtige locatie als Bali kan worden geplaatst.

Landschap en exotische villa Tantangan van Word of Mouth

landschap-villa-Tantangan-mond-tot-mondreclame

de exotische luxe villa Tantangan Word of Mouth wordt gemaakt door enorme bloembakken samen te voegen tot één geheel dat midden in de Indische Oceaan, een natuurlijk riviersysteem, een beroemd plaatselijk strand op Bali en verschillende vulkanen wordt geplaatst. tevens de exotische luxe villa gebouwd met behulp van de nieuwste innovaties en technologieën die minder schade toebrengen aan het milieu.

Tantangan Villa op Bali – Zwembad ‘s nachts

Tantangan-villa-bali-zwembad-nacht

Het interieur van binnen Villa Tantangan komen ook overeen met het exotische landschap en de prachtige gevel. Het houten meubilair is licht, comfortabel en ingetogen. De Boheemse stijl van het meubilair wordt voortgezet in de opstelling van de decors – heerlijke gordijnen, bamboe parasols en een aantal fantastische verlichtingsideeën rond het enorme zwembad dat in dit ingenieuze Luxe villa bevindt zich.

Abigaïl

kleurrijk mozaïek in de badkamer

kleurrijke mozaïek badkamer

exotisch slaapkamerontwerp – Tantangan House in Bali

exotische-slaapkamer-design-tantangan-bali

modern keukenontwerp

modern keukenontwerp

exotisch woonkamerontwerp – bruin en blauw

exotisch-woonkamerdesign-bruin-blauw

Luxe interieur in Villa Tantangan

luxe-interieur-villa-Tantangan

exotisch badkamerontwerp

exotisch badkamerontwerp

kleurrijk muurmozaïek in huis Tantangan

kleurrijke-muur-mozaïek-huis-tantangan

Natuurstenen muur in badkamer – villa in Bali

natuurstenen muur-badkamer-villa-bali

Villa Tantangan via mond-tot-mondreclame – Bouwplan

villa-Tantangan-mond-tot-mond-bouwplan