architectuur

Four Seasons Estate- Rappahannock County, VA, VS

Landschap-schemer-glazen-muren-weide

De gepresenteerde topografie van dit prachtige huis is in één Vier seizoenen woning werd gebouwd in het bosgebied met een open veldrand. Het landschap strekt zich uit tot 9,7 hectare in Rappanhannock County, Virginia. Een uitgebreide en gebiedsbrede inspectie van het terrein, waarbij diverse steigers zijn te zien, wat er ook toe heeft geleid dat de woning een ander uitzicht op het landschap biedt: het is gebouwd op een van de hoogste bergen en kijkt uit over de groene weide in de bos vallei. Het huis bestaat uit verschillende moduleblokken die op een lijn zijn gelegd en die het idee hebben achter de verre grenzen van de Blue Ridge Mountains.

Vier seizoenen van onroerend goed – landschap en puur wonen

verschillende-blok-modules-huizen-design-solide huizen

De constructie en de blauwdruk van de Vier seizoenen woning hebben hun eigen grensgebied en bieden een vertrouwde lijn met de rest van de omgeving en het boslandschap. Door de rechtlijnige structuur geniet je echt van voldoende vrije ruimte in de frisse lucht met uitzicht op de bergen, terwijl je ontspant in de tuin bij het zwembad of gewoon geniet van een brunch op de groene weide. Het huis met twee verdiepingen biedt een eet- en woongedeelte dat is uitgerust met een volledig glazen wand en het adembenemende uitzicht op de bergen onthult.

Designhuis als sterk contrast met de natuurlijke vier seizoenen woning

Vier seizoenen steegje bergen tuinmeubelenDe precieze, stijlvolle en geometrische constructie staat in schril contrast met het golvende natuurlijke landschap. Het contrast bereikte de natuurlijke schoonheid door het woonframe van het huis te leveren. Dit wordt een hoofdprincipe. Eenvoudige kamers, die bestaan ​​uit glas-, hout-, steen- en betonelementen en een complexere constructie vertegenwoordigen, die een kalme sereniteit met de omgeving biedt door de moderne cementpleister.

Het speelse interieur

Eetkamerstoelen-houten tafel-glazen wand-raamkozijn-bloemen

Het interieurontwerp heeft speelse en ingewikkelde, rustige en minimalistische details. Met uitzicht in alle richtingen, ruime leefruimtes met glazen wanden en ramen die uitkijken over het landschap en eersteklas sensaties oproepen. Doe mee met deze inspiratie!

Efficiënt energieverbruik

grote-deur-raam-muur-vier-seizoenen-villa

Brandstofbesparing wordt verzekerd door een geothermisch systeem, efficiënte verbruiksapparatuur, wand- en zolderbekleding, regenbeschermingssysteem en complexe sensorapparatuur voor dag- en zonne-energie. Ramen en deuren die wijd open kunnen en ingebouwd zijn zodat natuurlijke luchtcirculatie naar binnen en naar buiten stroomt.

Foutloos tot in het kleinste detail

Verlichting-buiten-zwemruimte-glazen wanden

Dit huis is zeer pragmatisch en onberispelijk gebouwd. De bepalingen, structuur en lichtverdeling geven het projectplan een levendige visie. De constructie is complex en puur tegelijk. Het belangrijkste is dat Landgoed Vier Jahreszeiten een adembenemende ervaring en avontuurlijke reizen biedt in het prachtige berglandschap.

Natuurlijk daglicht

Weidetuinen-metalen-constructie-met-houten-villa

Glazen wand Houten vloer Trapleuning Virginia Mansion

Mansion USA Virginia Uitzicht Trapleuning

Villa-Landschap-Bergen-Vier-Seizoenen-landgoed

Kruk-moderne-zitstoelen-wanddecoratie-schuifdeuren

Adembenemende momenten

Vierkant-woonmodules-glazen scheidingswanden-tafel-wandgemonteerde ladekast