architectuur

Geprefabriceerd huis met een tuin – uitstekend voorbeeld van minimalisme

minimalistisch huis met tuin Foto’s door Aryeh Kornfeld

Het eindproduct bevindt zich op een terrein van 12,5 meter bij 40 meter diepuit met tuin Gelegen op het terras. De strategie was om de hele eerste verdieping zo open mogelijk te maken, en om de tweede te maken als een eigenaardige patio met een geweldig uitzicht op de omgeving.

De kamerindeling in Prefab huis met tuin is zeer goed doordacht – de eerste verdieping oogt open, terwijl de tweede verdieping de privéruimte van de bewoners beschermt. Het woongedeelte sluit naadloos aan op een tuin en een garage. Het platte dak werpt schaduw op de binnenplaats en biedt een verfrissende verkoeling in de zomer van de hete zon en bescherming tegen de zware regen in de winter.

Geprefabriceerde woning met tuin en modern interieur

Architectuur minimalistische woningbouw

Foto’s door Aryeh Kornfeld

Op de eerste verdieping is er een gezellige woonkamer met een eethoek en keuken. Op de tweede verdieping gedateerd Prefab huis met tuin de slaapkamers zijn gelegen. Ze zijn ruim en bieden een geweldig uitzicht over de omgeving. Speciale ventilatie leidt de frisse lucht van onder naar boven. De typisch minimalistische inrichting is te herkennen aan de eenvoudige inrichting en de neutrale kleurstelling. Er werd een extra gebouw gebouwd voor het personeel en de bediening. De groene planten in de tuin zorgen voor een vrolijke sfeer en verbinden de binnen- en buitenruimtes.

Geprefabriceerd huis met tuin met innovatieve constructie

geprefabriceerde geprefabriceerde huispanelen Foto’s door Aryeh Kornfeld

De woningconstructie is zeer goed doordacht – de stabiele constructie en de roestvrijstalen balken zorgen ervoor dat het hele gewicht door de tweede verdieping kan worden gedragen. De structuur van de Prefab huis met tuin von den Polidura en Alhouk architect heeft nog een belangrijk voordeel: het draagt ​​bij aan een betere ventilatie en verlichting in het gebouw. De geprefabriceerde elementen verkortten de projectduur aanzienlijk.

Geprefabriceerde woningbouw

Voorbeeld van minimalisme modern huis Foto’s door Aryeh Kornfeld

Moderne woonkamer met kleuraccenten

Geprefabriceerd huis met gekleurd woongedeelte Foto’s door Aryeh Kornfeld

Leren meubels in de woonkamer

Geprefabriceerde glazen gevel-modern interieur Foto’s door Aryeh Kornfeld

Huisgevel met schuifdeuren

Schuifdeuren en binnenplaats Foto’s door Aryeh Kornfeld

Puristisch Fasbschema

minimalistische interieurdecoratie woonkamer Foto’s door Aryeh Kornfeld

Modern geprefabriceerd huis met een minimalistisch bouwplan

moderne geprefabriceerde huisblauwdruk