architectuur

Hedendaagse architectuur – het minimalistische Breeze House-project

Breeze House-hedendaagse architectuur Tokyo

de hedendaagse architectuur kan worden gezien als een typisch fenomeen van grote steden. Hetzelfde geldt voor het innovatieve en uiterst interessante concept voor het Breeze House van Artechnik. Het minimalistische huis, dat in de Japanse metropool Tokio staat, is geïnspireerd op het hectische stadsleven. Het moderne gebouw fascineert met zijn gastvrijheid en stijlvolle buitenkant.

Hedendaagse architectuuroplossingen – comfort en veiligheid bereiken

Nachtverlichting betonnen wand bij Breeze House

Het Breeze House is daar een hele prestatie voor hedendaagse architectuur. Bij het plannen van het project heeft het team van architecten rekening gehouden met veel factoren – in de eerste plaats het comfort van de bewoners, de stabiliteit en veiligheid van de constructie. De rustieke uitstraling van de gevel is in een prachtige industriële stijl, het dient als bescherming en garandeert duurzaamheid en weerstand. Het minimalistische gebouw is tot stand gekomen met de modernste technieken, materialen en de laatste architectonische innovaties.

Hedendaagse architectuur – futuristische gebouwen

Giant Window Breeze House Tokyo Garden

Op het eerste gezicht oogt het gebouw wat somber en donker, maar je wordt al snel verliefd op de authentieke sfeer, het traditionalisme en het classicisme. De prachtige buitenverlichting betovert ‘s avonds voorbijgangers. The Breeze House is echt een rolmodel voor hedendaagse architectuur, omdat het traditie en innovatie belichaamt.

Gezellig modern gebouw

Trap raam tokyo moderne architectuur

Het basisidee voor het project Breeze House is de substantiële constructie van een gebouw van beton, staal, steen en platen. De stenen en platen worden op een creatieve en artistieke manier gemaakt. De glazen wanden en de grote raampartijen vormen de verbinding met de buitenwereld, die gescheiden blijft van het wooncomfort, de gezelligheid en de comfortabele levensstijl. Dat hedendaagse architectuur Project vertegenwoordigt een groot doolhof, omdat de meeste gebieden met elkaar zijn verbonden door verborgen gangen.

Interieurontwerp in een minimalistische stijl

modern trap minimalistisch design

Het droomhuis heeft alles – woonkamer in een minimalistische stijl, slaapkamer, keuken, kantoor aan huis, moderne badkamer, een grote tuin en een enorm terras. De gewenste vrije ruimte in het interieur valt direct op. Voor sommigen lijkt het huis leeg, maar alles van Notwengide is er. de hedendaagse architectuur vermijdt alle versieringen en kleine dingen en benadrukt de pure vormen, kleuren en design.

Het belang van een privéruimte

Interieur van het Breeze House Tokyo

Dat Artechnisch team, dat dit model voor hedendaagse architectuur bedacht en gerealiseerd, bracht op deze manier haar belangrijkste boodschap over. Het gaat vooral om het belang van privéruimtes in een metropool, waar je gemakkelijk je identiteit kwijt kunt raken. Het doel was om een ​​plek te creëren waar je je kunt terugtrekken met je dierbaren en je privé momenten van geluk kunt beleven. De ironische naam van het Breeze House-project benadrukt alleen maar het idee dat niets dit moderne gebouw mag vernietigen.

Een model voor architectuur

Architectuur Tokyo Breeze

The Breeze House in Tokio

Breeze House Exterieur Tokyo Futuristisch Gebouw

Interieurinrichting in een puristische stijl

Trap interieurontwerp Breeze House