architectuur

Het drijvende huis van “Confused Direction”

drijvend-huis-geplant-dak Het drijvende huis door Duitse architecten “Verwarde richting” is echt een toekomstgericht huisontwerp dat raakt aan een aantal bouwinnovaties. Van de architectuur en het gebruik van duurzame bouwmaterialen tot het drijvende pand voor modern wonen in Noord-Duitsland. Volgens de architecten is dit moderne huisontwerp niet alleen gemaakt als een drijvend geprefabriceerd huis – hoewel de aanzienlijke impact op de stijl niet kan worden ontkend – maar als een alternatief voor traditionele herenhuizen.

Het drijvende huis door “Verwarde richting”

drijvend huis interieurontwerp Deze woonboot biedt nog steeds een comfortabele, leefbare balans tussen moderne technologie en huiselijk comfort. Het drijvende huis wordt verankerd op een plek aan het water nabij dichtbevolkte stedelijke centra. Een beplant dak onderstreept de duurzame stijl, terwijl er een “terras” element is toegevoegd, waar de bewoners anders zonder zouden moeten. Het groendak wordt aangevuld met milieuvriendelijk houtmateriaal van een oude boerderij en andere milieuvriendelijke bouwmaterialen. Een groot raam omlijst de voorgevel van het huis en onthult de twee verdiepingen en gezellige en comfortabele kamers binnenin.

Het drijvende huis en het interieurontwerp

drijvend-huis-wit-minimalistisch-design Het interieur is minimalistisch en de ontwerpers hebben een helder wit kleurenpalet. Moderne meubels bieden de bewoners maximaal comfort en alle nodige voorzieningen voor een woning. wit interieur drijvende-huis-duits-design-wit  creatieve accenten creëren boothaus-ontworpen-verwarde-richting  moderne witte meubels moderne-witte-meubels  klein drijvend huis met een beplant dak boothaus-duurzaam-leven-design  Glazen gevel boothaus-projekt-Confused-Direction-sustainable-living-design boothaus-Confused-Direction-sustainable-living-design Zwemhuis-duurzaam-wonen-ontwerpplan