architectuur

Het Guanabanos House is een moderne klassieker

Ontworpen door Taller Hector Barroso uit Mexico

 modern huisontwerp stenen gevel

De prachtige Het huis van Guanabano bevindt zich in Mexico-Stad. Een glorieuze combinatie van metaal en beton, dit minimalistische huis is een harmonieuze en evenwichtige compositie van eenvoudige rechthoekige vormen. Door de lichte metalen constructie oogt het zware beton gewichtloos. Massief glazen wanden verbinden het interieur visueel met het exterieur.

Het Guanabanos-huis – een voorbeeld van minimalistische architectuur

modern minimalistisch huis - tuinDe verschillende vormen creëren een asymmetrisch minimalistisch huisontwerp. De gevel is bekleed met steen, waarvan de neutrale kleur contrasteert met de zwarte kozijnen. Dit spel met kleuren dient als unieke decoratie en is spannend. Op dat Het huis van Guanabano een binnenplaats is voorbereid, die rijkelijk is beplant. De groene planten vormen een tegenhanger van de geometrische structuur van het gebouw. Een smaakvol ontworpen pad leidt naar een buitenzwembad. Onbewerkte steen laat de tuin er wild en natuurlijk uitzien.

Modern en opwindend huisontwerp – het Guanabanos-huis

moderne eetkamer met houten tafel

Ook de prachtige omgeving komt binnen Het huis van Guanabano goed laten zien. Hoogwaardige texturen en materialen zorgen ervoor dat het interieur luxueus is ingericht. Een interessant effect wordt bereikt door de frameloze ramen – de natuur ziet het als een plaatje, als onderdeel van het huis, en niet als een zorgvuldig ontworpen buitenruimte. In het minimalistische huis hangt een frisse en vrolijke sfeer. Een neutraal kleurenschema met donkere accenten verbindt het exterieur met het interieur. Veel kunstwerken en elegante meubels worden op een indrukwekkende manier gecombineerd, zodat een eclectisch interieur ontstaat dat de Het huis van Guanabano een onmiskenbaar karakter.

Van Jazo

moderne rode bank en kunst in de woonkamer

kleuraccenten in de woonkamer

modern interieur in minimalistisch huis

modern huis - interieurontwerp

moderne tuinverlichting in een minimalistisch huis

moderne glazen gevel -nacht

modern huisontwerp - minimalistische binnenplaats