architectuur

Het Hof-Haus – een landhuis midden in de grote stad

van studio kruispunt

moderne architectuur - een houten gevel

Dat Binnenplaats huis is een woning die door de Canadese architecten aan de Studio Crossing is omgebouwd van een pakhuis tot een gezellig modern gebouw. Het is gelegen in een industrieel district in Toronto. De opdrachtgevers werken ook als architecten in hetzelfde bureau. Je hebt je collega’s ingehuurd om een ​​droomhuis te ontwerpen voor jou en je twee kinderen.

Een landhuis midden in de grote stad

een moderne constructie in de stad - landschapsarchitectuur

Het opnieuw ontwerpen van een ruimte die eigenlijk voor een heel ander doel is gebouwd, is geen gemakkelijke taak. De architecten probeerden het in deze onvriendelijke omgeving Binnenplaats huis, dat biedt meer privacy voor de ouders en veiligheid voor de kinderen, en blijft tegelijkertijd open voor de natuur om te ontwerpen. Dit werd bereikt door het gebouw te ontwerpen als een kleine wereld ‘die afgeschermd is van de straten en meer openstaat voor de natuur zelf. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout daarvoor Binnenplaats huis en de steen voor de buitenruimtes draagt ​​bij aan deze aangename sfeer. Het warme interieur is uitnodigend, terwijl de groene, zonnige binnenplaats en het terras een dag in de natuur beloven.

De binnenplaats huis modern interieur

modern interieur - woonkamer met houten details

Dat Binnenplaats huis kan worden opgedeeld in twee delen: woongedeelte en kantoorruimte. Het woongedeelte heeft twee verdiepingen. De begane grond biedt toegang tot beide delen van de woning. Nadat u het gebouw via de hoofdingang bent binnengegaan, loopt u een kleine hal binnen voordat u de open woonkamer binnengaat. Het woongedeelte omvat een klein kantoor, keuken, eetkamer en woonkamer. De kamer sluit naadloos aan op een grote, zonnige binnenplaats die tussen de twee bouwdelen van de woning is geplaatst.

modern interieur - Kabinet

Het bovenste niveau heeft een interessante plattegrond met de slaapkamers, badkamer en wasruimte. Het heeft ook een glazen terras. Een deel van het terras werpt schaduw op de kantoorruimte eronder. Zowel het terras als de binnenplaats bieden een ruime speeltuin voor de kinderen en een ruimte waar de ouders kunnen ontspannen. Een buitengewone, maar verrassend goed uitgevoerde moderne architectuur die veiligheid en comfort biedt – a Binnenplaats huis midden in de grote stad.

Door KH Christova

een modern huis uit Japan - gevel

moderne architectuur - interieur met houten trappen