architectuur

Het moderne eco-huis van Sharon Neuman Architects in Israël

modern-eco-huis-Sharon-Neuman-Architects-Israël

Dit geweldig, modern eco huis werd gebouwd in 2011. Het is gemaakt door de getalenteerde architecten van het Israëlische bedrijf Sharon Neuman Architecten Ontworpen in Herzliya, Israël. Als modern eco-huis beschikt het over alle faciliteiten die een energiezuinig huis moet hebben. Plus een paar nieuwe innovatieve oplossingen die dit mogelijk maken modern eco huis geniet het hele jaar door van de zonnestralen.

Landscaping – het moderne eco-huis in Israël

landschapsarchitectuur-eco-huis-israël

Het moderne eco-huis met twee verdiepingen heeft een oppervlakte van 2.314 vierkante meter. Omdat het op een zeer smal perceel staat, voegen de ontwerpers er nog een woning aan toe. U heeft problemen ondervonden met betrekking tot de energiebesparende elementen. Zo heeft de oostelijke muur hiervan duurzame, modern eco huis slechts een paar openingen. Omdat ze echter correct zijn geplaatst, ontvangt het oostelijke deel van het huis de maximale hoeveelheid zonnestralen en warmte. De muren in het zuidelijke deel zijn extra sterk zodat het westelijke blok volledige luchtstroom en licht krijgt. Er is ook een boiler en een opvangbak voor regenwater waar water kan worden opgeslagen en indien nodig kan worden hergebruikt. Het huis heeft van alle kanten toegang tot lucht en licht.

Milieuvriendelijk interieurontwerp – het moderne ecohuis in Israël

milieuvriendelijk-interieur-design

De interessante structuur en het ontwerp maken dit geweldig, modern eco huis een zeer gewilde woning. Het is absoluut perfect voor permanente bewoning. Een van de grootste problemen waarmee architecten werden geconfronteerd bij het ontwerpen van de Eco huis De familiale sfeer was een van de belangrijkste aspecten van een huis. Maar deze energiezuinige woning heeft dat warme gevoel van de authentieke woonsfeer. Dat maakt hem superieur, niet alleen in termen van energie-efficiëntie en architectuur, maar ook in termen van interieurontwerp. Dit prachtige, moderne ecohuis is het huis van de toekomst.

   Milieuvriendelijk duurzaam ontwerp in het ecohuis

eco-vriendelijk-duurzaam-design-eco-huis

duurzame architectuur eco huis in Israël

duurzame-architectuur-eco-huis-israël

wit design in het eetgedeelte

witte design eethoek

energiezuinig eco huis

energiezuinig eco huis

eco-huis met twee verdiepingen in Israël

twee-verhaal-eco-huis-israël

eenvoudige inrichting in het ecohuis

eenvoudige-inrichting-eco-huis

Badkamer met een eenvoudig ontwerp

badkamer eenvoudig ontwerp

Gang wit kleurenschema in eco-huis

gang-wit-kleurenschema-eco-huis

ruime woonkamer

ruime woonkamer

Eco-huis in Israël – witte gevel

eco-huis-israël-witte-gevel

Ontspanningsruimte in het ecohuis

ontspanningsruimte-eco huis

Eco-huisverlichting

eco huisverlichting

Ökohaus-Sharon-Neuman-Architecten-bouwplan